2018-10-15 20:42


Laura Codruţa Kovesi: Gabriel Oprea nu a fost audiat în dosarul privind moartea poliţistului Bogdan Gigină

 |  11:36
Laura Codruţa Kovesi: Gabriel Oprea nu a fost audiat în dosarul privind moartea poliţistului Bogdan Gigină

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi a declarat că Gabriel Oprea nu a fost audiat în dosarul în care este anchetată moartea poliţistului Bogdan Gigină, deoarece nu are calitate procesuală în dosar.

Agentul făcea parte din coloana oficială a fostului vicepremier în momentul în care a suferit un accident cu motocicleta şi şi-a pierdut viaţa.

Laura Codruţa Kovesi a precizat că Gabriel Oprea nu are calitate procesuală în dosar. Procurorul şef al DNA a explicat că instituţia pe care o conduce urmăreşte două aspecte în acest caz, şi anume modalitatea în care s-au folosit coloanele oficiale și împrejurările în care s-a produs accidentul, transmite b1.ro. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-11

TAGURI: laura codruta kovesi, gabriel oprea, nu, audiaza, dosar, moarte, politist, bogdan gigina
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CETATEAN
11 Dec 2015

Dar afacerile cu Niro si Cocos , sau Dragonul rosu , Europa , repararea tancurilor cu firme capuse ? Acum mai vad si politisti in strada , de la excortele lui .
CARACATITA
14 Dec 2015

DAR SPIONI DIN BIROUL MINISTRULUI OPREA , CU FOTOGRAFI DE DOCUMENTE SECRETE , CE PROCES SA FACUT ? UNDE ESTE TRIBUNALUL MILITAR ?
JILAVA
15 Dec 2015

Isi face concediul in dubai ca o sfidare la adresa tuturor . Pe contiinta nu are pare-se crima acelui politist si nici raspunderea pentru incidentele de la Colectiv. Haideti , doamna Kovesi rezolvati-i mai repede dosarul , omul asta isi vede nestingherit de concedii , familie si incaseaza salariu gras pe spatele prostilor .
Random imageUltimele stiri


loading...