2018-12-12 01:38


Laura Codruţa Kovesi: Nu cred că sunt ofiţeri acoperiţi în DNA

 |  13:19
Laura Codruţa Kovesi: Nu cred că sunt ofiţeri acoperiţi în DNA

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat, duminică, în cadrul unei emisiuni la Pro TV, că nu crede că există ofiţeri acoperiţi în DNA. Kovesi a ţinut să precizeze că se bazează pe "calitatea morală a colegilor cu care lucrează".

"Nu cred că există acoperiţi în DNA. Mă bazez pe calitatea morală a colegilor cu care lucrez, în primul rând pe acest lucru mă bazez şi îmi cunosc colegii foarte bine, le cunosc atitudinea profesională şi morală (...) şi nu cred că SRI are nevoie de acoperiţi în DNA", a afirmat Laura Codruţa Kovesi.

Declaraţia procurorului şef al DNA a fost făcută în contextul în care CSM a cerut CSAT să facă verificări cu privire la calitatea magistraţilor, respectiv dacă sunt ofiţeri acoperiţi.

Laura Codruţa Kovesi a mai spus că este de acord să fie făcute verificări pentru a se stabili dacă în cadrul structurii din Ministerul Public pe care o coordonează există lucrători în structurile de securitate.

"Nu am nicio problemă dacă se verifică acum, foarte bine, să se verifice. (...) Eu nu cred că sunt ofiţeri acoperiţi în DNA, dar să se facă verificări", a subliniat Laura Codruţa Kovesi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-17

TAGURI: laura, codruta, kovesi, nu, crede, este, ofiter, acoperit, dna, calitate, morala, coleg, lucreaza
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...