2018-12-10 20:40


Laura Kovesi: În dosarul EADS se lucrează ritmic, este o anchetă de amploare a DNA

 |  11:36
Laura Kovesi: În dosarul EADS se lucrează ritmic, este o anchetă de amploare a DNA

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat, duminică dimineaţa, în cadrul unei emisiuni la Pro TV, că dosarul EADS generează o anchetă de amploare a DNA, iar procurorii lucrează ritmic. Kovesi a ţinut să precizeze că această anchetă implică foarte multe persoane, fapte şi documente.

"În dosarul EADS se lucrează ritmic. Avem audieri. Sunt multe audieri care se fac şi s-au făcut. Se verifică documente. Avem cereri de asistenţă judiciară internaţională. Nu e doar un act material. Vorbim de fapte săvârşite pe o perioadă de 7-8 ani. Avem foarte multe acte de verificat. Nu este un dosar de soluţionat în trei luni. Implică foarte mult persoane, fapte, documente. Nu pot să menţionez statele cu care colaborăm, din motive de confidenţialitate. Acordăm asistenţă tuturor statelor care ne solicită acest lucru", a precizat Laura Codruţa Kovesi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-17

TAGURI: laura, kovesi, dosar, eads, lucreaza, ritmic, ancheta, amploare, dna, implica, persoana
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SE FURA PESTE TOT ?
17 Mai 2015

INCREDIBIL DAR ADEVARAT , CFR Călători – 1.539.435.720 lei datorii ! "Prin impunerea lui Alexandru Petrescu, vicepresedinte PSD Diaspora, Ioan Rus a demonstrat ca isi continua campania de politizare si distrugere a companiei CFR Calatori. In octombrie 2014, Poşta Română, condusa de Alexandru Petrescu, a distribuit în timpul campaniei prezidenţiale, alături de talonul de pensie, peste patru milioane de flyere, comandate şi plătite de PSD, prin care pensionarii erau anunţaţi că prezidenţiabilul ACL, Klaus Iohannis, vrea să le taie pensia dacă va ieşi preşedinte. Scandalul fluturaşilor otrăviţi împărţiţi de pesedişti a izbucnit înaintea primului tur al alegerilor prezidenţiale. Numirea pesedistului Alexandru Petrescu in fruntea CA de la CFR Calatori vine dupa ce Ioan Rus l-a impus ca manager general pe udemeristul Iosif Szentes, cel care a candidat pe lista UDMR, fara succes, la alegerile parlamentare intr-un colegiu din Vrancea. Acesta s-a remarcat in anii trecuti prin faptul ca impreuna cu fostul director general al CFR Calatori, Valentin Dorobantu, in prezent dirijorul trenurilor de la Regiotrans Brasov si ulterior cu Vasile Secara,aflat acum sub control judiciar pentru santaj, au tesut mersul trenurilor in interesul companiilor private de transport feroviar de calatori, punand astfel umarul la ruinarea companiei de stat. Totodata, Ioan Rus ii mentine in CA de CFR Calatori pe directoarea Dana Galbeni Rachila, cea care este acuzata de Curtea de Conturi a Romaniei de insusirea ilegala de catre mai multe persoane din ograda Ministerului Transporturilor de indemnizatii conform OUG 109/2011 din CA si AGA in valoare de circa 1.200.000 de euro. Mai mult, Dana Galbeni Rachila a detinut o firma impreuna cu cea care dirijeaza si regizeaza de ani buni toate achizitiile "in totalitate legale" de la CFR Calatori - Carmen Maria Popescu. Rusine sa va fie !!!
CARACATITA DIPLOMATIEI
18 Mai 2015

La infintarea D N A a contribui Americani , cu logistica si oameni , din 2003 . Ce tot o lungiti atita ? Ei stiu de atunci iar voi , aruncati pisica de la unul la altu . !0 ani a-ti ametit-o si bani sau evaporat . Acum sa da-ti voi bani furati si nerecuperati .
Random imageUltimele stiri


loading...