2018-12-16 01:04


Laura Kovesi: Nu am discutat niciodată cu actualul preşedinte sau cu premierul despre dosare aflate în curs de instrumentare

 |  11:21
Laura Kovesi: Nu am discutat niciodată cu actualul preşedinte sau cu premierul despre dosare aflate în curs de instrumentare

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat, duminică dimineaţa, în cadrul unei emisiuni la Pro TV, că nu a discutat niciodată, nici cu fostul şef al statului, nici cu actualul preşedinte şi nici cu premierul despre dosare aflate în curs de instrumentare.

"Pot să vă spun doar că după încheierea mandatului domnului preşedinte Băsescu nu am discutat cu acesta. Nu am discutat despre dosarele penale nici cu fostul preşedinte, nici cu actualul preşedinte. (...) Nu discut cu actualul preşedinte despre dosare nici la modul general. Am avut o discuţie înainte de începerea prezentării raportului de activitate (pentru anul 2014 - n.r.), cu privire la datele statistice, cu privire la rezulttate obţinute de DNA. Nu am avut discuţii punctuale pe anumite dosare, ci au fost discuţii de principiu care vizează instituţia, a nevoii de resurse umane, nevoia de a modifica anumte legi, chestiuni pe care le discutăm cu ministrul de Justiţie şi cu ministrul de interne, care cred că sunt importante între conducătorii a două instituţii importante în stat", a declarat Laura Codruţa Kovesi.

Procurorul şef al DNA a mai spus că nu a discutat niciodată despre dosare penale cu premierul Victor Ponta.

"Singurele discuţii pe care le-am avut cu premierul au fost doar cele privind invitaţia care i-a fost adresată dumnealui, de a participa la raportul anual de activitate. În cursul anului trecut am avut o discuţie despre suplimentarea schemei de personal", a afirmat Laua Codruţa Kovesi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-17

TAGURI: laura, kovesi, nu, discuta, niciodata, actualul, presedinte, premier, dosare, curs, instrumentare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...