2019-02-23 03:33


LAZĂR, mesaj pentru ministrul Justiţiei: NU MĂ TEM de nimic! Altă întrebare

 |  09:22
LAZĂR, mesaj pentru ministrul Justiţiei: NU MĂ TEM de nimic! Altă întrebare

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader a anunţat că DNA şi Ministerul Public sunt sub anchetă şi a avertizat-o pe Laura Codruţa Kovesi după înregistrările apărute cu procurorul şef în spaţiul public. Vizibil nervos, procurorul general, Augustin Lazăr i-a răspuns pe măsură lui Toader în această dimineaţă.

"Ministerul Public e o instituţie puternică ce îşi face datoria în conformitate cu legea. Nu mă tem de ce a spus Ministerul Justiţiei, altă întrebare", a spus Augustin Lazăr.

Procurorul general i-a luat apărarea lui Laura Codruţa Kovesi şi anunţă că nu e nicio problemă în DNA. "Scandalul e în jurul DNA, nu în DNA. Se vrea să se găsească vulnerabilităţi într-o instituţie de elită. Unele persoane pot avea frustrări de-a lungul timpului, dar atât.

DNA îşi va clarifica problemele în zilele următoare. Scandalul e în jurul DNA. DNA e o instituţie de elită. Dacă cineva a produs o faptă în DNA asta nu înseamnă că sunt tensiuni în DNA. Detectorul de minciuni e un dispozitiv utilizat pentru a verifica sinceritatea acelor oameni. Poate ajuta pe cel care care face ancheta. De multe ori a fost folosit detectorul de minciuni nu pentru proba regină.

Sugeraţi dvs. că există scandalul în DNA. Scandalul există în jurul DNA, adică există un bruiaj, un zgomot mediatic deosebit de interesat care ar vrea să găsească vulnerabilităţile unei instituţii de elită a Ministerului Public, vulnerabilităţile şi posibilele radicalizări ale unor persoane care sigur că ar putea să aibă anumite frustrări în lungul timpului acumulate, însă eu vă asigur că DNA este o structură de elită a Ministerului Public în care UE a investit bani mulţi. (...) Aşa că scandalul este în jur, este produs nu dezinteresat de anumite canale media. Evident că avantajează pe cei care doresc oprirea luptei anticorupţie", a mai spus Augustin Lazăr, citat de stiripesurse.ro.

 

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-04

TAGURI: augustin lazar, procuror general, ministrul justititi, alta intrebare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BABUINB
04 Iul 2017

Mai Lazăr.. ...oare cand a avut dreptate groful...cand a spus ca cine ă plagiat cca 4 pagini este plagiator si trebui sa plece ....sau cand ă aflat ca ă plagiat4% si ă pus batista pe tambal ?? Deaceea i s.a urcat la cap plagiatoarei si tie ...va simțiți protejați de cei pe care i.ati ajutat sa ajunga in locuri care nu li se cuvine Nu pot să iti spun decat .....SICTIR deontologule.... PRESA ...ORICARE AR FI TREBUI SĂ ARATE REALITATEA.... chiar ...oare rares spune adevarul ??? Sau apara plagiatoarea ??
BABUIN B
04 Iul 2017

sa moara mata babuinule
CURIOSUL
04 Iul 2017

Daca noi BOBORUL stim că in nici o tara din Europa nu există prag pentru infracţiunile de serviciu precum este abuzul, DE CE NU STIU SI MEMBRI CCR , MEMBRI CSM, MEMBRI DNA, UNCJ, AMR, si mai ales MINISTRU JUSTITIEI Tudorel Toader care face pe pocaitul ??? Cum sa mai vada JUSTITIABILUL roman buna credinta sau maxima obiectivitate in infaptuirea actului de justitie in RO, balcanica?
@CURIOSUL
04 Iul 2017

aI STUDIAT TE AI INFORMAT CE IMPACT ARE LIPSA PRAGULUI DE ABUZ IN SERVICIU S AU ESTI UN PAPAGAL PROST
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...