2018-11-19 15:39


Lia Olguța Vasilescu DENUNȚĂ abuzurile DNA: ”Mi-au ridicat oamenii de pe stradă și i-au TORTURAT”

 |  22:00
Lia Olguța Vasilescu DENUNȚĂ abuzurile DNA: ”Mi-au ridicat oamenii de pe stradă și i-au TORTURAT”

În contextul ultimelor măsuri ale procurorilor DNA împotriva liderului PSD, Liviu Dragnea, ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu vine cu o nouă acuzație despre abuzurile ”statului paralel”. Olguța Vasilescu dezvăluie că DNA a torturat o parte din angajații săi pentru a obține mărturii în dosarul său.

”In 2016, DNA a ridicat de pe strada subalterni ai mei pentru a-i interoga, oamenii au fost torturati psihic si fizic de DNA intr-un hotel, Casablanca, a fost pe 7 martie in dosarul meu” a mărturisit Lia Olguța Vasilescu, marți seara la TVR1.

Fostul edil al Craiovei spune că DNA a comis aceste acte.

”DNA-ul, și în instanță nu au fost în stare să explice unde s-au anchetat acele persoane și unde li s-a luat declarații.”, a explicat Lia Olguța Vasilescu.

”Am făcut mai departe plângere la CSM. S-a întâmplat ceva cu procurorul de caz care a făcut toate aceste abuzuri? Vă spun eu că nu s-a întâmplat absolut nimic. Și aceste abuzuri vor continua dacă nu se schimbă ceva în România.”, a mai spus ministrul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-22

TAGURI: dosar, dna, lia olguta vasilescu, liviu dragnea, tortura, hotel, craiova
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
22 Noi 2017

"...au fost torturati psihic si fizic..."_____------_____ O, da, tocmai d'asta umbla unii pe strazi cu mainile in buzunare, sa nu se vada ca li s-au smuls unghiile...Zice-se, pentru ca de fapt unghiile le-au ramas infipte in birourile pe unde se faceau ca lucreaza si incasau salarii mai mult decat nesimtite...De fapt "lucrau" si primeau salariu de la stat si solda de la statul paralel...Tortura psihica? Poate, insa s-ar putea sa fie f. legala, adica amenintarea cu inchisoarea, daca nu spune adevarul, pentru un asa "lucrator"( la 2 state!) trebuie sa fie o tortura psihica, de accord...
HAZNAUA COCINA GHITZA-VARANUL
22 Noi 2017

wHO IS YOUR DADDY BitCH.....esti bastardul lui Ion Iliescu tarfa jegoasa..spune adevarul ca oricum se stie scamatoria voastra.....KAKA-pitalismul tiganesc de KAKAO-KUMETRIE...sIKTIRRRRRRRRRR BOARFA JEGOASA
TRAIASCA ANTENA 3
23 Noi 2017

Singurul post tv responsabi ,singurul post tv in care bautorii de pisat sunt aratati exact cum sunt :isterici si prosti
Random imageUltimele stiri


loading...