2018-12-17 09:50


Liiceanu o vede pe KOVESI în fruntea României: Ar fi cel mai bun PREŞEDINTE

 |  12:41
Liiceanu o vede pe KOVESI în fruntea României: Ar fi cel mai bun PREŞEDINTE

Întrebat dacă Laura Codruța Kovesi este ”prezidențiabilă”, Gabriel Liiceanu a răspuns: ”din plin”.

Gabriel Liiceanu a declarat în timpul emisiunii "În fața ta" de la Digi24, că Laura Codruța Kovesi, ar putea fi un bun candidat la alegerile prezidențiale. "Bănuiesc că ar fi cel mai bun președinte", este de părere Liiceanu.

"M-am gândit cum ar arăta România cu un asemenea om care prin comportamentul ei devine aproape o abstracție de slujire. Este slujirea. Totdeauna am visat ca oamenii care ne reprezintă, aleși de noi și care sunt chemați să ne slujească, sunt slujitorii nostri, am obosit să spun asta, cum ar fi să apară un om care să fie slujirea pură. Eu nu cred că vrea ceva pentru ea. Este un om format în sosul justiției, care spune: legea, legea, legea", a afirmat Liiceanu.

FIlosoful consideră că șefa DNA este "exact opusul" politicienilor care toată viața "adună bunuri și fură".

Întrebat dacă, în opinia lui, Kovesi, deși nu este interesată de politică, ar fi un președinte mai bun decât Klaus Iohannis, Gabriel Liiceanu a spus că șefa DNA ar avea un mare atu - profesionalismul -, adăugând că e bine să ai un președinte care cunoaște bine legile și care are ca principal imperativ domnia legii.

Cu toate acestea, Laura Codruța Kovesi a declarat în mai multe interviuri că momentan nu este interesată de funcția de președinte.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-18

TAGURI: liiceanu, kovesi, presedintele romaniei,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CE?!
18 Feb 2018

S-a tâmpit și ăsta la cap!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
18 Feb 2018

Daca taceai filozof ramaneai....asa ai deschis gura si ai scos numai ineptii din ea mister Liiceanu//Kovesi nu are intentii de politica...e procuror.....Voi filozofii astia i-ati scris si lui Karl MArx cartile...si lui Ceausescu ...si lui Hitler.....si dupa aia sute de milioane de oameni au murit dupa teoriile si ineptiile voastre...concluzie scrie despre ce te pricepi....(daca te pricepi la ceva)...nu mai trage limbi in fund...Eu am ars in decembrie 1989 o magazie plina de carti si congrese scrise de Nicolae Ceausescu(adica de pupincuristi ca tine)..ptr ca mi-era frig si le-am bagat in soba....maculatura inutila...buna ptr foc
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
18 Feb 2018

Ceausescu era agramat si scria mii de carti......cum dracu reusea? palarientr-un picior...existau si atunci "filozofi"adica pupincuristi care scriau pentru tovarasul si tovarasa...............mii de pagini cu aberatii si ineptii pe care nu le-a citit nimeni vreodata.....erau nemaipomenite ptr soba
ANONIM
18 Feb 2018

Ok In comparatie cu analfabeta functional dancila MERITA presedentia.
@ CE!?
18 Feb 2018

Nu s.a TAMPIT...ASA ESTE EL ...DIN NASTERE...vorba lui Badea...sa u pupe in cur pe plagiatoare ...si el si dancă ...cu toti acolitii lor ...inclusiv palmierul!
@ CE!?
18 Feb 2018

Nu s.a TAMPIT...ASA ESTE EL ...DIN NASTERE...vorba lui Gadea ...sa o pupe in cur pe plagiatoare ...si el si dancă ...cu toti acolitii lor ...inclusiv palmierul!
LEVST.
18 Feb 2018

Intr-o tara normalizata, Kovesi, asa cum am zis, Contesa Conti poate fi Regina, insa Romania este foarte departe de un asa statut, iar realitatea trecuta, actuala si proiectata, arata ca nu mai poate fi vorba de "oameni profetici",( decat daca ar fi in numar critic, adica 50 +1 la suta-din populatie), este vorba de system, sistemul presidential NU este pentru tari ca Romania, de fapt NU este nici pentru alte inca peste 120 de tari din lume, singurele republici care merg, sunt cele filate din Monarhii de valoare, cu cateva exceptii...Romania are nevoie de Monarhie si nu cu dudaria margaretei, ci cu aport Englez, mutare care ar rezolva toate problemele Romaniei, fie in UE fie in afara...
MIKIM
19 Feb 2018

Cine mai este si liceeanu asta ?
@MIKIM
19 Feb 2018

Unul care se unge cu ...vaselina ...pe organ..ism........sa alunece pe lângă plagiatoare...sau sa nu o rănească cu limba lui aspră de porc
MIKIM
19 Feb 2018

Multumesc. M-am lamurit.
AM VăZUT FILMAREA
19 Feb 2018

de pe Digi! Eu cred că făcea parte din MONTAJ...răspunsul ”genial” că ar fi de bun augur alegerea lui Kovesi, a venit LA ȚANC (chiar dacă nu PĂREA...), mimând că i-ar fost aruncat/ă mingea/stiloul direct la coș/în frunte! Postul U.M. - DIGI, prin ”moderator” chestionând nevinovat (sanchi!) și întrebător...a aruncat ÎN SCENĂ pastiluța cu cianură!
Random imageUltimele stiri


loading...