2019-02-20 09:33


Liviu Dragnea, noi detalii despre tentativa de ASASINAT: ”Au încercat să mă blocheze pe o străduță”

 |  18:27
Liviu Dragnea, noi detalii despre tentativa de ASASINAT: ”Au încercat să mă blocheze pe o străduță”

Liviu Dragnea vine cu noi detalii despre presupusa tentativă de asasinat care ar fi avut loc în aprilie anul trecut. Șeful PSD a povestit episodul la Antena 3, precizând că autorul nu este George Soros.

Am aflat de la mine. O să vă spun mai pe larg, câteva detalii. La câteva zile după câștigarea alegerilor am început să primesc amenințări. Indiferent de la cine veneau, erau pline de violență. Au trecut încet-încet de la amenințări voalate până la amenințări directe cu moartea. Cred că erau nume false, conturi false, adrese false, cam pe tot ce aveam. Apoi au început să devină descriptive, ce voi păți eu, ce va păți familia mea. Am înțeles că era o campanie împotriva mea, dar recunosc că nu i-am dat o importanță prea mare. În partea a doua a lunii martie a început să crească această presiune. Simțeam că sunt filat, începusem să mă uit mereu în spate, am început să observ indivizi care mă priveau cu insistență, ca să fie văzuți de mine. În prima parte a lunii aprilie au devenit din ce în ce mai ostentativi. Făceau gesturi care semnifică moartea, tot felul de lucruri din astea. M-am îndoit de vreun scenariu, pentru că erau mereu persoane diferite. I-am spus Irinei și mi-a confirmat și ea suspiciunile și mi-a spus că este urmărită. Eram în plin război politic (...) Într-o seară în aprilie lucrurile au mers mai departe. Eram într-un spațiu public, erau patru indivizi îmbrăcați în haine închise la culoare. Eram într-un grup, la un restaurant. S-au oprit la câțiva metri de mine, unul a făcut un gest din ăsta, apoi s-au întors și au dispărut. La câteva zile după eram pe o străduță în zona 13 Septembrie, au încercat să mă blocheze, am reușit să trec, voiau să îmi deschidă ușile la mașină. Asta mi-a confirmat că au intenții serioase. M-am gândit să vorbesc cu instituții ale statului, am renunțat și am ținut aceste fapte sub tăcere până ieri. Am vorbit pentru că mie nu mi-e teamă, nici de moarte și nici de altceva. Am vorbit că au fost amenințări la adresa fiului meu, a familiei mele. Ca să fie foarte clar, nu cred că Soros are vreo implicare” a spus Liviu Dragnea.

”Un prieten, care nu e român, mi-a spus că într-adevăr au fost niște străini care au venit să evalueze, dacă ar fi posibil așa ceva (...) Nu vreau să-l implic mai mult, dar este un om destul de bine informat. Acum am mereu o mașină care merge după mine (...) Știu că sunt afirmații foarte grave, nu merg în instanță, de asta nu am făcut nici atunci, pentru că eram sigur că mi se pun aceleași întrebări” a continuat Liviu Dragnea.

”Irina i-a văzut. Nu era o petrecere la restaurant. Au făcut gestul care se face cu degetul la gât. Nu știu dacă voiau să meargă doar pe intimidare sau aveau gânduri serioase. Nu mi-a fost ușor să spun lucrurile astea, nivelul de violență fizică la care s-a ajuns poate degenera foarte rău și se poate întoarce chiar împotriva celor care incită la așa ceva. S-a ajuns prea departe”

”Eu înțelesesem la un moment dat că se deschisese un dosar. Că este real sau nu, dacă informația mea era corectă, ar trebui să răspundă alte instituții. Am înțeles că s-ar fi deschis un dosar și s-ar fi clasat. Acum habar nu am dacă a fost legat de incidentele astea, pentru că eu nu am sesizat pe nimeni. Nu am reclamat pentru că nu am avut încredere. Să mai dau un detaliu. Am făcut plângere penală domnului Mircea Marian, care incita la violență. Nici până în ziua de astăzi nu am primit nimic. Atunci de ce să mai fac sesizări? Însemna să repet o altă cerere și să nu facă nimic. Nici până astăzi, la un an și jumătate, nu am primit nimic de la Parchet”

”Dacă un om a dat public adresa unde stau și a incitat ca oamenii să vină peste mine, iar Parchetul nu a făcut nimic, de ce să mai am încredere să mai fac o plângere?”

”Nu mai pot spune ceva, fără o dovadă. Mi-a spus acel prieten despre cine este vorba, dar nu am dovezi. Am bănuieli cine este în spate. De atunci, scene asemănătoare nu s-au mai repetat. M-aș mira ca vreun Parchet să se autosesizeze”

”Nu am avut niciodată pază SPP. Nu îmi angajez nicio pază” a conchis Liviu Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-22

TAGURI: liviu dragnea, psd, tentativa, asasinat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MACACPEDRAC-NEA
22 Aug 2018

ASTA TREBUIE INTERNAT URGENT , E COMPLET NEBUN , ARE VEDENII , SE SIMTE AMENINTAT TOT TIMPUL .
ANONIM
23 Aug 2018

Pentru a scapa lumea de niste gunoaie umane, Dreaknea, Ciordache, Parlamentarul MITRALIERA, Auto Nic Serban, Prostariceanu, Olputa, Zgubi Nicolicea, Soni Stefanescu, Fierea etc trebuie sa-si lege fiecare cate un bolovan de 100 kg de gat si sa se arunce in DUNARE unde-i apa mai adanca.
BELINO
23 Aug 2018

BAI BANDITULE HOT SI PUSCARIAS NOTORIU ; SI EU MAS UITA URIT LA TINE DACA TE AS VEDEA IN RESTAURANT CU MINE . AS PUNA BUCATARI SA SCUIPE IN MINCARE , INAINTE SA TE SERVEASCA . SI ASA TE BATE DUMNEZEU CIT DE CURIND . AM DUS PE CINEVA DIN ALEXANDRIA , LA SPITALUL FUNDENI , ZILELE TRECUTE . DAR AM SI FOST SI IN ALEXANDRIA DE CURIND . CE MIA SPUS , ESTE ADEVARAT DAR SI LE ESTE FRICA SA VORBESCA CU VOCE TARE . EI CARE TE CUNOASTE AU CONFIRMAT .
PSIHOZA PARANOICA..
23 Aug 2018

...este diagnosticul pentru acest dement care a vrut prin aceste minciuni sa schimbe agenda publica cu referire la GENOCIDUL din 10 august ordonat de el si pus in aplicare de mercenarii jandarmeriei.
AI BELITO BELINI
23 Aug 2018

IL CAUTA MAFIA DIN BRAZILIA SI PANAMA , IA PACALIT CU JMENURI . SAU EVREI CARE A LUAT BANI SI NU A PUTUT FACE DEOCAMDATA FONDUL DE INVESTITI CU 10 MILIARDE EURO , CARE TREBUIE SA II FURE DE LA POPORUL ROMAN CU INDICATIILE LUI TIGANUL VILCOV . CUMETRE ESTE MAI SIGUR LA SOCRATUL DE LA PUSCARIA RAHOVA , SA TE APERE . DIN ACEASTA CAUZA VREI SA DAI DECRETUL CU GRATIEREA PUSCARIASILOR SI HOTILOR
BELINO
24 Aug 2018

SPER CA URMATORUL ATENTAT SA FIE REAL SI SA-SI ATINGA TINTA . BORFASUL TREBUIE SCOS DIN SCENA .
AMOMIMIYS
27 Aug 2018

La puscarie Dragneo fututi mortzii ma tii de gunoi imputit!!!!! Acolo esti in sigurantza fututzi mortzii ma tii de kkt comunistoid !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...