2018-12-13 03:48


Liviu Dragnea sparge MISTERUL: A debutat astăzi în CAMPANIA pentru prezidențiale?

 |  21:35
Liviu Dragnea sparge MISTERUL: A debutat astăzi în CAMPANIA pentru prezidențiale?

După imaginile apărute duminică în presă cu președintele PSD în costum popular la Bistrița, Liviu Dragnea a fost întrebat la Antena 3 dacă băile de mulțime și sute de poze făcute cu românii reprezintă startul campaniei sale electorale pentru prezidențiale.

”Nu am început campania electorală. A fost un eveniment pentru Guiness Book, m-au invitat să-i ajut la Bistrița, am fost cu drag” a replicat Liviu Dragnea.

În schimb, atunci când viziona imaginile cu el dansând în mijlocul oamenilor, Dragnea a glumit zicând: ”Acum, că mă uit la imaginile dvs, eu nu debutez așa de lent în campanie, cu dansul ăsta, eu nu pot debuta așa de lent. Dacă debutezi asa de lent, nu ai nicio șansă”

Și mai devreme, la RTV, întrebat despre prezidențiale, Liviu Dragnea a răspuns: ”Eu ma gandesc ca vom acea aceasta discutie in 2019. Parerea mea "cine incepe sa vb de acum si de la noi din partid, si de la altii, inclusiv presedintele, va dau scris ca nu au nicio sansa. ori nu vor ajunge candidati, ori vor pierde". Noi ne concentram pe programul de guvernare, nu vreau sa folosim pozitiile pe care le avem ca un mijloc de a lua functia de presedinte”


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-15

TAGURI: imagini, dragnea, campania electorala, prezidentiale, bistrita
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


F-B-I
14 Mai 2017

si in Brazilia cu COSTEL COMANA si MAZARE tot in costum national umbla?????????sau erau imbracati in HITLER deghizati....doi porci ordinari..mscarici
CHIAR SUNTEM CA POPOR O TURMA
15 Mai 2017

PUIUL DE MILITIAN REPETENT VA AJUNGE SIGUR IN PENITENCIAR UNDE IL VOR FACE MULTI PUSCARIASI PRESEDINTA LA BAIE SAU LA DUS.
TEODORA VLAD
15 Mai 2017

Drag'ne tu la Poarta Albă, Hai, zeg-zeghe, mă ! Hai, zeg-zeghe, mă ! Cu ,,clop" şi ,,ie" vărgată ! Hai, zeg-zeghe, mă ! Hai, zeg-zeghe, mă ! Drag'ne cu ,,brățări" pe mână Şi cu botniță la gură, Cu căldare şi cu prici, Fără nojiț' la opinci ! Hooooo ! Hooooo ! ( pe melodia cântecului popular: ,,Drag mi-e cântecul şi jocul")
Random imageUltimele stiri


loading...