2019-01-23 18:30


Liviu Pleșoianu, reacție DURĂ la refuzul lui KOVESI de a merge la audieri

 |  12:53
Liviu Pleșoianu, reacție DURĂ la refuzul lui KOVESI de a merge la audieri

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu a reacționat dur la refuzul şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, de a participa la audieri. Este a treia oară când Kovesi a fost invitată și refuză să se prezinte, deși inclusiv Curtea Constituțională a stabilit că este obligată să o facă. Astfel, aceasta a transmis luni o scrisoare în care informează că nu va fi prezentă la audierile de la Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009.

„Comisia are un regulament, gândit de niște oameni din acest Parlament. În regulament scrie negru pe alb, puteți să-l studiați, că dacă este obstrucționată activitatea comisiei, una dintre căile de sancționare este aceea de sesizare a organelor de urmărire penală. Mai departe îi rog pe colegii din Comisia juridică din PSD să explice la ce s-au gândit în momentul în care l-a făcut. (...)

Nu se poate să elaborezi un regulament, după care să vii să spui că nu există o corelare între regulament și Codul penal, dacă vorbim de o infracțiune. (....) Chiar și dacă trecea propunerea mea, nu am nicio îndoială că la dl Lazăr s-ar fi oprit. (...) Singura mea aștepare este la dl ministru al Justiției, ca de data aceasta să nu mai considere că nu este oportun (...) să ceară revocarea din funcție.”, a declarat Liviu Pleșoianu, citat de stiripesurse.ro.

Comisia de anchetă privind prezidenţialele din 2009 a decis, luni, sesizarea Ministerului Justiţiei cu privire la refuzul şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, de a participa la audieri, şi să îi solicite să răspundă în scris dacă a fost prezentă acasă la Gabriel Oprea în noaptea alegerilor. Propunerea făcută de Liviu Pleşoianu (PSD), privind depunerea unei plângeri penale, nu a fost supusă la vot.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-10
Citeste si:
ULTIMA ORĂ: Kovesi refuză a treia oară să meargă la audieri în Parlament. Iată scrisoarea șefei DNA!

TAGURI: liviu plesoianu, kovesi, audieri, refuz
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TIBI POPESCU
10 Iul 2017

MEEE
10 Iul 2017

tovarasu latrator ar face bine sa inteleaga faptul ca nu o oglica nici o lege sa se prezinte mai mult cand te duci la "protest" antiDNA nu poti face parte din nici o comisie care are legatura cu DNA pt ca nu o sa fi impartial! astea fiind spuse... vreti reactie dupa?! va rog sa-mi dati un AK cu vreo 3-4-5-10 incarcatoare si sa ma lasati singur in parlament si/ sau psd... sa vedeti voi reactie dura!
HITLERISTII
10 Iul 2017

NAZISTI ,VREM SA SE RESPECTE LEGEA IAR JUSTITIA SA FIE IMPARTIALA BAUTORI DE PISAT MARS LA CACAT!
KODRUTA PLAGIATOARE
10 Iul 2017

Macar de ar fi un procuror instruit dar ea nu stie pe ce lume traieste Are ura pe femei pentru ca ea nu este femeie este un zbir pe care nu a mai rabdat o nici barbata su A fost prin vie cu Ghita a fost la Oprea uneltind contra democratiei iar acum face ce stie ea : vanatoarepolitica de vrajitoare Bai SOROSISTILOR NU VE TI BIRUI DREPTATEA ! Toti hotii trebuie sa fie judecati corect Nu cum face ea Pe basescu de ce nu l judeca ?Acest individ trebuie sa raspunda penal Pe frte su de ce nu l judeca hot dovedit in dosarul TRANSGAZ?
@MEE
10 Iul 2017

invata gramatica romana bai sorosistule drogat !
SPARTAN
10 Iul 2017

Atentie mare. Soros spala creere pesediste cu laturi de la antena trei si ghitza teve. Fiti pe faza compatrihoti! Jos soros si reptilienii care ul manevreaza! Traiasca patria lu dragnea!
TACHE
11 Iul 2017

A mai aparut un bolnav psihic.
DRACULA PARK
12 Iul 2017

asta nu cumva e BERCEA MONDIALU???Trailes Bahtalo ba Mondialule hai sa facem un barbut
Random imageUltimele stiri

loading...