2017-01-19 13:14

DEZVALUIRI


Locotenentul antiprezidenţial, exclus din Armată

 |  19:34
Locotenentul antiprezidenţial, exclus din Armată

Locotenentul Alexandru Gheorghe, care a participat îmbrăcat în uniformă la mitingul de protest din 23 ianuarie, în Piaţa Universităţii, a fost trecut în rezervă, a decis Consiliul de judecată al apelului din Flotila 71 Aeriană din Câmpia Turzii.

Consiliul a menţinut hotărârea iniţială, pronunţată la 6 ianuarie, prin care Alexandru Gheorghe a fost găsit vinovat şi s-a propus trecerea lui în rezervă. Potrivit prevederilor legale, Consiliul a fost format din trei ofiţeri, dintre care doi colegi de unitate ai locotenentului Gheorghe Alexandru şi unul de la Statul Major al Forţelor Aeriene. Decizia a fost luată în unanimitate, iar la şedinţă şi la pronunţare a fost prezent ofiţerul care formulase cererea de apel.

La mitingul din ianurie, militarul s-a declarat solidar cu protestatarii care scandau contra preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului. Ofiţerul a fost găsit vinovat de încălcarea prevederilor Legii nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare şi a altor prevederi ale regulamentelor militare şi a propus trecerea în rezervă a acestuia. Decizia poate fi atacată în instanţă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-29Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

VOX POPULI
16 Feb 2012

Pacat! Armata (mai) e cu noi?
DUMITRU IUGA
16 Feb 2012

Stati linistiti, il veti vedea curand completand e chipa Balaceanca la Anten e si Realitati. Alaturi d e muierea aia care zicea ca a stat 70 de zile nema ncata (!?!!?) si de zargh itul ala din Televiziune cu saltul regizat de la b alcon ... Alaturi de cons acratii Gadea,Grecu,Ciuta cu, Ciuvica, Nistorescu, S.R.Stanescu, Oana Stancu , Ursu, fatuca aia Necsul escu ... limbistii lui Vo iculescu ... tiiu2001@yah oo.com
M. IVANESCU
17 Feb 2012

Pacat de el.Cred ca cinev a si-a batut joc invatind u-l sa spuna asemenea luc ruri. Trebuie vazut cum a ajuns pe functia de maio r , cind de drept locul l ui era la pluton.

Adauga un comentariu

Random image