2016-12-11 11:58

DEZVALUIRI


Locotenentul antiprezidenţial, exclus din Armată

 |  19:34
Locotenentul antiprezidenţial, exclus din Armată

Locotenentul Alexandru Gheorghe, care a participat îmbrăcat în uniformă la mitingul de protest din 23 ianuarie, în Piaţa Universităţii, a fost trecut în rezervă, a decis Consiliul de judecată al apelului din Flotila 71 Aeriană din Câmpia Turzii.

Consiliul a menţinut hotărârea iniţială, pronunţată la 6 ianuarie, prin care Alexandru Gheorghe a fost găsit vinovat şi s-a propus trecerea lui în rezervă. Potrivit prevederilor legale, Consiliul a fost format din trei ofiţeri, dintre care doi colegi de unitate ai locotenentului Gheorghe Alexandru şi unul de la Statul Major al Forţelor Aeriene. Decizia a fost luată în unanimitate, iar la şedinţă şi la pronunţare a fost prezent ofiţerul care formulase cererea de apel.

La mitingul din ianurie, militarul s-a declarat solidar cu protestatarii care scandau contra preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului. Ofiţerul a fost găsit vinovat de încălcarea prevederilor Legii nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare şi a altor prevederi ale regulamentelor militare şi a propus trecerea în rezervă a acestuia. Decizia poate fi atacată în instanţă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-29Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

VOX POPULI
16 Feb 2012

Pacat! Armata (mai) e cu noi?
DUMITRU IUGA
16 Feb 2012

Stati linistiti, il veti vedea curand completand echipa Balaceanca la Antene si Realitati. Alaturi de muierea aia care zicea ca a stat 70 de zile nemancata (!?!!?) si de zarghitul ala din Televiziune cu saltul regizat de la balcon ... Alaturi de consacratii Gadea,Grecu,Ciutacu, Ciuvica, Nistorescu, S.R.Stanescu, Oana Stancu, Ursu, fatuca aia Necsulescu ... limbistii lui Voiculescu ... tiiu2001@yahoo.com
M. IVANESCU
17 Feb 2012

Pacat de el.Cred ca cineva si-a batut joc invatindu-l sa spuna asemenea lucruri. Trebuie vazut cum a ajuns pe functia de maior , cind de drept locul lui era la pluton.

Adauga un comentariu

Random image