2019-01-19 10:41


Lovitură după lovitură pentru KOVESI. Ce a decis Consiliul Superior al Magistraturii

 |  13:06
Lovitură după lovitură pentru KOVESI. Ce a decis Consiliul Superior al Magistraturii

Consliliul Superior al Magistraturii (CSM) a decis să sesizeze Inspecţia Judiciară după memoriul făcut de către cei trei procurori proscrişi împotriva procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi.

Tot în plenul CSM, Gabriela Baltag i-a propus procurorului general, Augustin Lazăr, ca Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie să preia dosarul înregistrărilor cu Kovesi de la DNA pentru a nu mai fi nicio suspiciune în cazul rezolvării acestuia.

Augustin Lazăr a refuzat să preia dosarul. A spus că acesta este de competenţa DNA, potrivit stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-04

TAGURI: kovesi, csm, Consliliul Superior al Magistraturii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CURIOSUL
04 Iul 2017

Daca noi BOBORUL stim că in nici o tara din Europa nu există prag pentru infracţiunile de serviciu precum este abuzul, DE CE NU STIU SI MEMBRI CCR , MEMBRI CSM, MEMBRI DNA, UNCJ, AMR, si mai ales MINISTRU JUSTITIEI Tudorel Toader care face pe pocaitul ??? Cum sa mai vada JUSTITIABILUL roman buna credinta sau maxima obiectivitate in infaptuirea actului de justitie in RO, balcanica?
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
04 Iul 2017

@CURIOSUL..tocmai te-ai prins ca "NOI BOBORUL" suntem intr-o dictatura mafiota incepand cu 22decembrie 1989
GIOVANI
05 Iul 2017

Cand Comisia de la Venetia spune ca trebuie sa existe un prag inalt, privitor la abuzul in serviciu, cand CCR decide obligativitatea unui prag,.#rezist elogiaza si ies in evidenta cu tarile aborigene! Stat in UE??? Sau Stat Aborigen???
Random imageUltimele stiri

loading...