2019-01-19 20:52


Mama Cătălinei ȘTEFĂNESCU, protejata lui DRAGNEA, numită la șefia ANOFM

 |  12:32
Mama Cătălinei ȘTEFĂNESCU, protejata lui DRAGNEA, numită la șefia ANOFM

Premierul Sorin Grindeanu l-a demis pe şeful ANOFM, Marcel Miclău, numit în funcţie în august de Guvernul Cioloş, şi a readus-o la conducerea instituţiei pe Cristiana Barbu, mama fostului deputat PSD de Teleorman Cătălina Ştefănescu, o apropiată a președintelui PSD Liviu Dragnea.

Cristiana Barbu a mai fost la șefia ANOFM în perioada 2012 - 2016.

Potrivit legislaţiei, preşedintele ANOFM este numit de premier, prin ordin, pentru un mandat de patru ani, însă poate fi revocat. În mai 2016, mandatul Cristianei Barbu a expirat, iar Guvernul Cioloş a anunţat că doreşte să schimbe mecanismul de numire în funcţie, pentru a elimina criteriile politice şi a introduce criterii de performanţă, informează News.ro.

În urma modificărilor, a fost adus în fruntea instituţiei Marcel-Dumitru Miclău, pentru un mandat de 4 ani.

Joi seara, premierul Sorin Grindeanu l-a revocat pe Marcel-Dumitru Miclău şi a readus-o în fruntea instituţiei pe Cristiana Barbu. Ea a condus ANOFM şi între 2012 şi 2016, fiind numită atunci de Guvernul Ponta. Cristina Barbu este mama fostului parlamentar PSD Cătălina Ştefănescu. Anterior, Barbu a condus Agenţia Judeaţeană de Şomaj Vâlcea.

Procedura de numire a preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) a fost schimbată, pe 19 mai, printr-un document semnat de ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru, fiind eliminate numirile politice, iar candidaţilor li se solicită performanţe şi experienţă profesională.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-06

TAGURI: catalina stefanescu liviu dragnea, cristiana barbu presedintele anofm, grindeanu, marcel miclau
loading...





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


MAFIA INFLORESTE.
06 Ian 2017

Va mai surprinde ca acest mafiot isi pune apropiatii in posturi bine platite si caldutze.Voi care ati votat aceasta lichea aveti posturi caldutze ? Iichele inculte si indobitocite de latrinele lui ghita si voiculescu.
SUPARATU
07 Ian 2017

SA VA FUT IN GAT DE IDDIOTI CE ATI ADUS CIUMA PSD LA PUTERE CU VOTUL VOSTRU
HAZNAUA URBEI
07 Ian 2017

LE DA DE LUCRU LA TOATE CURVELE SI BAGABONTI DIN JUDET .
MAFIA IN FLOARE SI COLABORARE
08 Ian 2017

CROCOBAU ; ZI CUM SAU FALSIFICAT CELE 15 000 DE DIPLOME , LA UNIVERSITATEA DIN ALEXANDRIA, A LUI BOMBONICA . LA FEL CA IZMENARU CU ACADEMIA INFRACTORILOR DIN INFORMATI . MAMA SI SA VEZI CIRC CURIND . URCAREA SI DECADEREA LUI GHIEBS , CIT DE CURIND .
Random image



Ultimele stiri





loading...