2019-01-23 17:58


Managerul Arhiepiscopiei Tomisului şi un director RATB, arestaţi preventiv pentru 30 de zile

 |  18:47
Managerul Arhiepiscopiei Tomisului şi un director RATB, arestaţi preventiv pentru 30 de zile

Managerul Arhiepiscopiei Tomisului, Popa Gabriel, directorul de achiziții din RATB, Florin Badiu, dar și Constantin-Cosmin Coman au fost arestați preventiv pentru 30 de zile în dosarul în care sunt acuzați de evaziune fiscală. Decizia nu este însă una definitivă.

Cei trei sunt cercetați în dosarul penal nr. 459/P/2017 al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București în care "se efectuează urmărirea penală cu privire la infracțiunile de evaziune fiscală în formă continuată, constituirea unui grup infracțional organizat, divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice și favorizarea făptuitorului, fapte prin care bugetul consolidat al statului a fost prejudiciat cu suma de 3.785.988, 90 lei reprezentând TVA și impozit pe profit".

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București anunța sâmbătă că a dispus luarea măsurii preventive a reținerii față de trei inculpați bănuiți de evaziune fiscală în formă continuată, urmând a fi sesizat Tribunalul Ilfov cu propunerea de arestare preventivă a acestora pe o durată de 30 zile. Surse judiciare au declarat pentru AGERPRES că ar fi vorba despre managerul Arhiepiscopiei Tomisului, Popa Gabriel, Anișoara Duna, călugăriță la mânăstirea Galeșu, și un director director de achiziții din cadrul Regiei Autonome de Transport București, Florin Badiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-23
Citeste si:
Managerul Arhiepiscopiei Tomisului, o călugăriţă şi un director RATB, reţinuţi pentru evaziune fiscală cu articole textile
Ce spune Arhiepiscopia Tomisului despre PREOTUL și CĂLUGĂRIȚA reținuți pentru EVAZIUNE

TAGURI: manager Arhiepiscopie tomis, director ratb, evaziune fiscala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...