2017-01-24 15:15


Marian Vanghelie: idol în Ferentari, nabab în Franţa. VEZI FOTO!

 |  21:00
Marian Vanghelie: idol în Ferentari, nabab în Franţa. VEZI FOTO!

Îndrăgostit ca la 15 ani, Daniel-Marian Vanghelie a dat priveliştile din Ferentari pe cele ale munţilor înzăpeziţi din Franţa. 120.000 de euro l-ar fi costat pe edil o săptămână de miere petrecută alături de iubita sa Oana Niculescu-Mizil într-o cabană de lux aflată pe terenurile exclusiviste ale baroanei Rotschild.

După ce a recunoscut cu greu şi doar în faţa probelor foto că se iubeşte cu deputata PSD Oana Niculescu-Mizil, primarul sectorului 5 al Capitalei, Daniel-Marian Vanghelie, mai are de dat o explicaţie, de data aceasta către Agenţia Naţională de Integritate, legat de fondurile din care a fost plătită escapada celor doi amorezi la o cabană de lux din Franţa. Conform datelor care pot fi consultate pe site-ul unor agenţii de turism de lux, o săptămână de huzur în cabana Indigo, aflată pe terenul baroanei Rotschild, în centrul zonei exclusiviste Mont D’Arbois, a costat aproximativ 120.000 de euro. În ultima declaraţie de avere a lui Vanghelie, semnată în data de 28.10.2010, veniturile acestuia pe un an provenite din solda de primar s-au cifrat la 51.161 de lei, adică nici măcar 12.000 de euro, de zece ori mai puţin decât pentru escapada din Franţa. Conform aceluiaşi document, primarul din sectorul 5 al Capitalei ar deţine două apartamente, cumpărate în anii 2001 şi 2008, un autoturism Mercedes fabricat în anul 2000, cinci ceasuri estimate de edil la valoarea totală de 70.000 de euro şi două tablouri pe care primarul le-a evaluat la 86.000 de euro. Vanghelie nu are încredere în bănci şi ţine banii la purtător, indicând în declaraţia de avere că are 10.000 de dolari cash. Se poate ca primarul să fi strâns la saltea toate salariile din ultimii şapte ani şi să-şi fi vândut şi ceasurile de colecţie pentru a merge o săptămână să se simtă nabab alături de iubita lui în cabana de lux Indigo sau, cine ştie, poate că Oana Niculescu-Mizil a făcut cinste, soţul acesteia, Jimmy Thome,  fiind considerat printre cei mai bogaţi oameni din Liban. În ciuda insistenţelor noastre, Vanghelie nu a putut fi contactat ieri pentru a ne lămuri cine a plătit pentru escapada din munţi.

Dragoste în puf la Indigo

Pentru că în propria parohie nu avea cu ce locaţii de lux să îşi uimească iubita, Vanghelie a dat priveliştile din ghetourile Ferentarilor pe luxul de la cabana Indigo. Cotidianul nostru vă prezintă doar câteva fotografii, destul de elocvente de altfel, despre ce îşi poate permite un primar, fie el şi de sector, atunci când îl pocneşte dragostea. Ocupând 7.500 de metri pătraţi de teren din cele mai simandicoase proprietăţi, cabana Indigo are în dotare o sală de cinema cu bar, ce poate fi transformată în discotecă, cu aparatură pentru DJ şi karaoke, o imensă sală de mese, unde au loc liniştit 12 persoane, o piscină acoperită, lângă care se află un jacuzzi şi o baie cu aburi, cinci dormitoare cu băi separate plus unul matrimonial în care se află şi un cămin, la care se adaugă serviciile unui maestru bucătar şi ale unui majordom aflaţi non-stop la dispoziţia celor ce au închiriat cabana, plus multe alte facilităţi pentru cei care îşi permit să plătească aceste sume exorbitante.

“Eu şi Oana avem o relaţie civilizată şi corectă, suntem două persoane libere. Nu ne-am înşelat partenerii de viaţă. Soţul ei şi soţia mea ştiu că avem o legătură. De un an de zile am decis că relaţia mea cu soţia nu mai poate funcţiona. Noi mai avem o legătură doar de dragul copilului. (...) Nu am de ce să mă ascund. Dacă voi simţi nevoia să o iau de mână pe Oana în public, o să o fac”.

Marian Vanghelie

primar sector 5

„După cum se ştie, el a făcut public faptul că suntem împreună, iar eu îl susţin, chiar dacă am negat la un moment dat. Aşa mi s-a părut firesc, în acel moment, să îl las primul pe el să îşi asume această relaţie, bărbăteşte, iar acesta este unul dintre lucrurile care îmi plac cel mai mult la el. Bărbăţia, onestitatea, ambiţia şi faptul că îşi asumă faptele şi opiniile fără a da înapoi. Dar, mai ales, îmi place la Marian tandreţea cu care mă înconjoară şi pe care nu o bănuiam la prima vedere. Este un om inteligent şi un bărbat de încredere. Avem o relaţie firească, frumoasă, care a evoluat de la sine”.

Oana Niculescu-Mizil

deputat PSD


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-14

Mai multe imagini:
Marian Vanghelie: idol în Ferentari, nabab în Franţa. VEZI FOTO!
zoom
Marian Vanghelie: idol în Ferentari, nabab în Franţa. VEZI FOTO!
zoom
Marian Vanghelie: idol în Ferentari, nabab în Franţa. VEZI FOTO!
zoom

Marian Vanghelie: idol în Ferentari, nabab în Franţa. VEZI FOTO!
zoom
Marian Vanghelie: idol în Ferentari, nabab în Franţa. VEZI FOTO!
zoom

TAGURI: Vanghelie, Oana Niculescu Mizil, cabana Indigo, ANIComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DAN
21 Ian 2012

ce va mai place sa mintiti!!! 120 000 euro pe saptamana!!!!! in afara de faptul ca are 6 dormitoare (de fapt 5 + unul matrimonial) restul cu bucatarul,spa, si celelalte fite le iei sau nu...am facut si eu o rezervare costa exact 600 de euro un apartament pe noapte daca il book-ezi pe o saptamana (7 nopti) cost numai 450 de euro....inainte sa scrieti prostii puteati si voi sa faceti acelasi lucru!!!!
Random image