2017-01-21 12:42

DEZVALUIRI


Marioara Zăvoranu i-ar putea ceda Oanei averea: „Când n-o să mai fie în acel mediu, o să-şi revină”. Mama Oanei lasă de înţeles că ar putea să facă pace cu ea, după ce va divorţa de Pepe

 |  18:49
Marioara Zăvoranu i-ar putea ceda Oanei averea: „Când n-o să mai fie în acel mediu, o să-şi revină”. Mama Oanei lasă de înţeles că ar putea să facă pace cu ea, după ce va divorţa de Pepe

În toiul scenariilorcare circulă pe seama divorţului dintre Oana Zăvoranu şi Pepe, mama vedetei,Marioara Zăvoranu, este de părere că despărţirea celor doi nu este o făcătură,ci este cât se poate de reală. Mai mult, femeia lasă de înţeles că ar fidispusă să-i cedeze fiicei sale partea de avere ce i se cuvine, după un timp, cândaceasta va ieşi din mediul în care a trăit în ultimii ani şi „îşi va reveni”. Ieridimineaţă, Oana a depus actele pentru separarea legală de soţul ei, laJudecătoria Sectorului 3, declarând că „a plâns de ciudă”, pentru că a datsatisfacţie celor care se bucură de răul ei.

„Nu e făcătură, e real. Iar dacă pe ea ovedeţi mai puţin agitată ca de obicei, este probabil din cauză că s-a obişnuitcu ideea, pentru că am înţeles că despărţirea mocneşte între ei de mai multăvreme”, ne-a răspuns Marioara Zăvoranu când am întrebat-o cât de autentic credecă este divorţul dintre fiica ei şi latino-loverul Pepe. În ultimele zile,diverse poveşti au circulat în legătură cu motivul pentru care Oana şi„iubirea” ei au ales să se despartă: fie că şi-ar dori mai multă atenţie dinpartea presei, căci ar urma niscaiva proiecte de promovat, fie că ar urmări săobţină, de la mama ei, averea pentru care vedeta se zbate prin tribunale decinci ani. Va reuşi Oana acum, că s-a despărţit de Pepe, să o înduplece pe mamaei să-i cedeze felia de avere? „Aici nu e vorba de înduplecat. Asta e ochestiune personală, care ar fi trebuit să rămână între mine şi Oana, dar din păcate...Până la urmă, fac ce vreau eu şi mai ales, când vreau eu. E foarte trist că noidouă am ajuns să ne certăm aşa. Să ai un singur copil şi să ajungi cu el lacuţite, e foarte trist... Dar, până la urmă, lucrurile astea s-ar putearezolva. Când n-o să mai fie în acel mediu, o să-şi revină. Nu mă referneapărat la mediul pe care i l-a creat Pepe, mă refer la tot, la toată viaţa eidin ultimii ani”, a declarat pentru „Puterea” Marioara Zăvoranu, lăsând deînţeles că ar fi dispusă să îi ofere fiicei sale drepturile asupra averiilăsate de tatăl său, după un timp, când nu va mai fi soţia lui Pepe. De altfel,mama vedetei a declarat în mai multe rânduri că refuză să îi cedeze Oanei baniimoşteniţi pentru că se teme „să nu-i cheltuiască pe cârpiţe” şi mai ales, „să nu-imănânce Pepe şi neamurile lui”.

Însă, când i-amprezentat scenariul conform căruia Oana ar divorţa tocmai pentru a o determinasă-i lase averea, Marioara Zăvoranu ne-a răspuns: „Ar fi culmea! Ei ştiu foartebine că nu ar avea sens să pună la cale un asemenea scenariu, pentru că pe minenu m-ar putea păcăli! E treaba lor! Pe mine nu m-au întrebat când s-aucăsătorit, aşa că nu-mi bat eu capul cu divorţul lor!”. În prezent, mama Oaneieste internată la Spitalul Floreasca, unde şi-a tratat nişte probleme de sănătateşi urmează să fie externată în două, trei zile.

Oana, în instanţă: „Am plâns de ciudă!”

Ieri dimineaţă, Oana s-adus la Judecătoria Sectorului 3, să depună actele de divorţ, însoţită deavocaţii ei. La ieşirea din clădire, vedeta a oferit reporterilor câtevadeclaraţii: “El este bărbatulvieţii mele, iar el ar minţi dacă ar spune că eu nu sunt femeia vieţii lui. Seînşală dacă el crede că va putea rămâne amic cu mine. Este o «prostituţie» sărămâi prieten cu fostul soţ. Am plâns de ciudă pentrucă nu am vrut să dau satisfacţie celor care atât de mult se bucură de răulaltora. Oameni malefici, care se hrănesc numai cu lucruri negative, care sebucură când văd că un cuplu care s-a iubit se desparte. Am depus cererea de divorţ pentru că l-am văzut foarte bucuros dedespărţire şi mi-am dorit tot timpul să-i satisfac plăcerile. Nu cred că existăo vină capitală, ci mai multe adunate”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-05-11Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image