2019-02-22 12:26


Mașina unui COMISAR important din Roman a fost INCENDIATĂ. Cine este suspectul principal

 |  14:30
Mașina unui COMISAR important din Roman a fost INCENDIATĂ. Cine este suspectul principal

Maşina şefului Biroului judiciar Roman a fost incendiată duminică seara în fața blocului în care acesta locuiește.

Individul care a incendiat mașina a spart geamul portierei din spate și a aruncat înăuntru un cocktail Molotov. Din primele informații, mașina comisaruluiNeculai Bodrona fost afectată în proporție de 30 la sută, scrie mesagerulneamt.ro.

Potrivit sursei citate, suspectul principal face parte din familia unui bărbat pe care comisarul l-a cercetat în trecut.

„Din punctul meu de vedere, este exclus ca incendierea autotuturismului comisarului Bodron să aibă legătură cu altceva decât cu activitatea lui profesională, este clar că cineva a vrut să-i transmită un mesaj. Avem mai multe bănuieli, chiar foarte multe luând în calcul rezultatele pe care le-a avut poliţistul şi faptul că a deranjat tare lumea «bună» din zona Roman. Am vorbit cu el, ameninţări directe n-a primit, însă este posibil ca incendierea să aibă legătură cu una din anchetele lui recente”, a declarat comisarul şef Paul Tablan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-15

TAGURI: masina incendiata, comisar, roman, suspect
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
15 Ian 2018

SCANDAL la „Apele Române”: Directorul tehnic acuzat că ia TAXĂ de protecție în natură de la CIOBANI___-----____in natura sau in bani, tot metoda mafiota se numeste, iar alaturi de acest incident (cu comisarul), dar si multe altele, se face dovada ca Romania se mafiotizeaza pe zi ce trece , la orice nivel, iar cauza nu poate fi regasita decat in legislatie , fie proasta fie incalcata sistematic, mai ales de cei"mari", cuplata automat pe continua saracire a populatiei , de fapt principalul factor, saracirea maselor, paralel cu imbogatirea fulminanta a clasei politico-administrative, adica a trantorilor, parazitilor...
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...