2018-11-19 05:57


Everdichia Becali, mama fraţilor Ioan şi Victor Becali, găsită moartă în piscină

 |  21:59
Everdichia Becali, mama fraţilor Ioan şi Victor Becali, găsită moartă în piscină
Ionuţ Mureşan

Mătuşa lui Gigi Becali, Everdichia Becali, mama fraţilor Ioan şi Victor Becali, a fost găsită moartă, joi seara, în piscina casei sale din Pipera. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Ilfov, Claudia Burada, a confirmat ştirea pentru PUTEREA: “În jurul orei 20.00, am fost sesizaţi printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112 de către un cetăţean, care ne-a spus că o femeie de 83 de ani a fost găsită moartă în piscină”.

Poliţiştii au deschis o anchetă de moarte suspectă în acest caz. De asemenea, un medic legist şi un procuror au venit la reşedinţa fraţilor Giovani şi Victor Becali pentru a stabili exact în ce condiţii a încetat din viaţă Everdichia Becali.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, doctor Alis Grasu, a declarat că în momentul când a ajuns ambulanţa, Everdichia Becali era decedată de mai mult de o oră.

„Am văzut ştirea, nu mi-a venit să cred şi am sunat imediat la Victor. Mi-a răspuns plângând şi mi-a confirmat că a găsit-o pe mama sa moartă în piscină. Mi-a spus că a vorbit cu mama sa în jurul orei 19.00, aceasta i-a spus că voia să intre în piscină, lucru pe care nu l-a mai făcut niciodată singură. Victor i-a răspuns să mai aştepte până ce urma să ajungă acasă. Nu-mi explic ce s-a întâmplat, în general era foarte fricoasă, făcea doar câţiva paşi în piscină. Victor se mai calmase, Ioan plângea foarte tare, nu se putea vorbi cu el”, a spus Gică Popescu, la Realitatea TV.

Potrivit rtv.net, toată averea fraţilor Ioan şi Victor Becali este trecută pe numele mamei lor. În urmă cu două luni, Victor Becali a vorbit într-o emisiune TV despre mama sa, pe care o considera mai puternică decât el.

„Mătuşa mea, dar şi mama mea au trecut prin multe. Au fost luaţi dintr-un loc şi duşi dintr-o parte a ţării în cealaltă. A oprit trenul în mijlocul unui lan de grâu şi li s-a spus: aici vă faceţi case. Este prea mult spus case. S-au făcut nişte bordeie, ce altceva puteau să facă din chirpici? Erau femei gravide au născut în nişte situaţii... Vă daţi seama că toate astea te întăresc. Sigur, îmi spuneţi că bărbaţii... E adevărat că bărbaţii, dar tatăl lui Gigi nu mai trăieşte, tatăl meu nu mai trăieşte. Sunt femei foarte puternice. Spre exemplu, mama mea trece de la o stare la alta incredibil de repede. Spune: Asta este! S-a întâmplat şi trebuie să mergem înainte. Adică este, pot să spun, mai puternică decât mine, spre exemplu. Ea se adaptează situaţiei. Sunt situaţii care fac parte din viaţă, s-au întâmplat lucruri şi mai rele, mergem înainte”, a povestit Victor Becali.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-12

TAGURI: everdichia, becali, matusa, gigi, ioan, victor, mama, moarta, piscina
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...