2019-01-20 19:57


Medicul Mohamad Yassin, trimis în judecată de procurorii DNA pentru trafic de influență

 |  13:52
Medicul Mohamad Yassin, trimis în judecată de procurorii DNA pentru trafic de influență

Procurorii DNA l-au trimis în judecată pe medicul Mohamad Yassin pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență. În același dosar a fost trimis în judecată și complicele lui Yassin, Tahli Fadel.

Anchetatorii îl acuză pe Mohamad Yassin că în perioada octombrie 2014 - martie 2015, în mod direct și prin intermediul lui Tahli Fadel, a pretins de la doi denunțători suma de aproximativ 2 milioane euro, în schimbul desființării condamnării de 23 de ani închisoare primită de sirianul Omar Hayssam.

Mohamad Yassin a fost denunțat la DNA chiar de către Omar Hayssam, dar și de cei doi intermediari, medicul a fost apoi reținut de procurori și arestat preventiv pe data de 4 aprilie.

"În perioada octombrie 2014 — martie 2015, inculpatul Yassin Mohamad, în mod direct și prin intermediul inculpatului Tahli Fadel, a pretins de la doi denunțători, suma de aproximativ 2.000.000 euro, prevalându-se de influența exercitată asupra organelor judiciare, în vederea desființării, pe cale extraordinară, a unei hotărâri de condamnare la pedeapsa închisorii cu executare aplicate unui condamnat, și el denunțător în cauză, cu consecința punerii în libertate a acestuia din urmă", a precizat DNA într-un comunicat de presă.

Dosarul de trafic de influență al lui Mohamad Yassin se va judeca la Tribunalul București.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-21

TAGURI: medic, mohamad, yassin, trimite, judecata, procuror, dna, trafic, influenta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...