2018-12-19 17:50


Mega-reţea de PROXENETISM cu circuit ÎNCHIS, destructurată de poliţişti. Pe surse: Numele saloanelor de MASAJ EROTIC şi cine erau CLIENŢII

 |  11:20
Mega-reţea de PROXENETISM cu circuit ÎNCHIS, destructurată de poliţişti. Pe surse: Numele saloanelor de MASAJ EROTIC şi cine erau CLIENŢII

Poliţiştii din Capitală au destructurat o reţea de proxenetism care îşi desfăşura activitatea în Sectorul 4. Au fost efectuate percheziţii şi au fost duse la audieri 34 de persoane, cinci dintre ele fiind reţinute. Este vorba despre două saloane de masaj erotic cu circuit închis. Aici, angajatele întreţineau raporturi sexuale cu clienţii, pentru sume cuprinse între 300 şi 500 de lei. Clientela era formată doar din străini, care erau aduşi de taximetrişti, contra unor comisioane importante.

Vineri, poliţiştii au pus în aplicare trei mandate de percheziţie domicialiară şi 34 de mandate de aducere. Potrivit Poliţiei, cei în cauză operau două saloane de masaj erotic cu circuit închis, unde, sub pretextul prestării de masaj erotic, angajatele întreţineau raporturi sexuale cu clienţii.

Poliţiştii au ridicat documente contabile ale firmei, obiecte, un autoturism de teren în valoare de aproximativ 20.000 de euro, asupra căruia a fost instituit sechestrul asigurător, iar cinci persoane au fost reţinute, informează news.ro. Cercetările sunt coordonate de Parchetul Judecătoriei Sectorului 4, iar persoanele reţinute vor fi duse la judecătorie cu propunere de arestare preventivă.

Conform unor surse judiciare, este vorba despre saloanele Alteza şi Mademoiselle Erotic, iar clienţii unui hotel care doreau astfel de servicii erau puşi în legătură cu taximetrişti care îi transportau la saloane.

Serviciile se regăseau într-un meniu, plecau de la 300 de lei şi puteau ajunge şi până la 10.000 de lei, iar plata se făcea doar cu cardul. Erau acceptaţi doar clienţi străini.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-07

TAGURI: retea proxenetism, saloane masaj erotic, clienti straini, nume, politie, raporturi sexuale
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...