2019-03-26 00:24


Miliardarul Puiu Popoviciu a DISPĂRUT după condamnare. A fost dat în URMĂRIRE națională

 |  22:11
Miliardarul Puiu Popoviciu a DISPĂRUT după condamnare. A fost dat în URMĂRIRE națională

Omul de afaceri Puiu Popoviciu - condamnat definitiv, miercuri, de magistraţii instanţei supreme, la şapte ani de închisoare în dosarul "Ferma Băneasa" - a fost dat în urmărire naţională, în condiţiile în care nu a fost găsit la locuinţa sa, iar joi Poliţia ar urma să ceară instanţei emiterea unui mandat european de arestare pe numele acestuia, întrucât există informaţii certe că omul de afaceri a părăsit ţara, au declarat pentru News.ro surse apropiate anchetei.

Conform surselor citate, omul de afaceri ar fi plecat din România recent, în condiţiile în care pe numele său nu exista nicio restricţie.

Surse din Poliţie au precizat pentru News.ro că ultimul domiciliu declarat de Puiu Popoviciu figurează la Monaco.

Poliţia Capitalei a primit, miercuri seară, mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea pentru omul de afaceri Puiu Popoviciu, iar la adresa acestuia din Bucureşti s-a prezentat o echipă de la Biroul Urmăriri al Poliţiei, pentru a-l ridica pe omul de afaceri şi a-l duce la penitenciar. Întrucât nu a fost găsit la locuinţa din centrul Capitalei,  omul de afaceri a fost dat în urmărire naţională, iar joi Poliţia ar urma să ceară instanţei emiterea unui mandat european de arestare pe numele acestuia, întrucât există informaţii certe că omul de afaceri a părăsit ţara.

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost condamnat definitiv, miercuri, de magistraţii instanţei supreme, la şapte ani de închisoare în dosarul "Ferma Băneasa", în care este judecat alături de alte nouă persoane. În prima instanţă, Popoviciu fusese condamnat la nouă ani de închisoare cu executare. Pentru patru dintre persoanele judecate în acest dosar, faptele s-au prescris.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-03

TAGURI: puiu popoviciu, condamnare, urmarire nationala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


IN SERBIA !
02 Aug 2017

E in Serbia! Stie SIE si SRI!..Urmeaza d-ale carnavalului !!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...