2018-05-24 07:08


Miliardarul TESZARI, patronul RCS-RDS, contraatacă. Cine sunt „nea’ TRAIAN și RĂDUCU” din înregistrările difuzate de Antena 3

 |  01:45
Miliardarul TESZARI, patronul RCS-RDS, contraatacă. Cine sunt „nea’ TRAIAN și RĂDUCU” din înregistrările difuzate de Antena 3

Patronul RCS-RDS, Zoltan Teszari, susţine că nu îl cunoaşte pe Traian Băsescu şi că nu l-a întâlnit niciodată, precizările fiind făcute după ce Antena 3 a prezentat o discuţie între Teszari şi Ioan Bendei, fostul administrator al companiei, speculând că persoana despre care s-ar şi discutat ar fi fost fostul preşedinte al României.

"Pe domnul preşedinte Traian Băsescu nu l-am cunoscut niciodată, nu l-am întâlnit, n-am participat la nicio întâlnire, publică sau privată, reuniune sau orice alt eveniment unde domnia sa să fie prezent. N-am vorbit la telefon, n-am comunicat prin mail sau sms. Nu cunosc pe nimeni din familia sa. N-am comunicat cu domnia sa nici prin intermediari, prieteni sau cunoştinţe. Întrucât din conversaţia mea cu domnul Ioan Bendei au fost extrase prenume şi asociate eronat, precizez că vorbeam despre domnul Sirian Traian, asociat-fondator RCS din anul 1994 şi despre fiul acestuia – Sirian Radu (Răducu). Consider că aceste conversaţii au fost prezentate în spaţiul public în mod trunchiat, schimbându-li-se contextul real. În acest fel, opinia publică a fost indusă în eroare", transmite Zoltan Teszari printr-un comunicat postat pe site-ul digi24.ro.

Precizările au fost făcute după ce, joi seara, Antena 3 a prezentat noi înregistrări cu Ioan Bendei, printre care şi discuţii cu Zoltan Teszari. În una dintre convorbiri se discută despre o întâlnire a lui Teszari cu două nea' Traian şi Răducu, postul de televiziune susţinând că ar fi fost vorba despre fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, şi ginerele acestuia, Radu Pricop.

BĂSESCU neagă orice legătură

La rândul său, fostul preşedinte al României a declarat la România TV că nu l-a întâlnit niciodată pe Zoltan Teszari şi nu ştie cum arată, informează Mediafax.

Într-o altă înregistrare difuzată de Antena 3, Ioan Bendei, unul dintre directorii RCS-RDS, a fost interceptat în timp ce solicita secretarei telefoane pentru ofiţerul de poliţie judiciară al DNA Teo Iordăchiţă şi pentru rudele acestuia din Craiova, chiar din sediul DNA. În urma înregistrărilor, DNA a deschis un dosar penal, ofiţerul demisionând.

Interceptările redate de Antena 3 au fost depuse la dosarul de şantaj Antena Group-RCS&RDS recent, la solicitarea apărării.

Fondatorul trustului Intact, Dan Voiculescu, şi fiica sa Camelia au fost trimişi în judecată la 1 octombrie 2013, alături de fostul director general Antena TV Group SA, Sorin Alexandrescu, şi de fostul şef ANAF Şerban Pop.

Sorin Alexandrescu este acuzat de şantaj, iar Dan Voiculescu şi fiica sa, de complicitate la această infracţiune. Şerban Pop, preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală la data faptelor, avocat suspendat, este acuzat de folosire, în orice mod, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii. În acelaşi dosar este judecat, pentru complicitate la şantaj, George Daniel Matiescu, director general al Intact Publishing SRL.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-20

TAGURI: rcs rds, zoltan teszari, miliardar, patron, antena 3, nea traian, raducu, inregistrari, basescu, bendei

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIAN
20 Mai 2017

Nesimtitii de la antena3 nu are margini. Dar CNA-ul pe ei nu ii amendeaza pentru stiri false si atac la persoana. Acest asa zis post de televiziune trebuia interzis de mult. Cei de la RCS pot sa-l scoata din grila de programe.Acest post este daunator sanatatii mintale.
SMENUL
20 Mai 2017

Yo zic k nea Traian nu e javra ordinara Traian Basescu ,ci Mos Craciun Iar raducu e renul lui Rudolf. Lucrau sub acoperire si foloseau nume de cod k sa nu trezeask suspiciuni.
SMENU'
20 Mai 2017

In postarea anterioara m am abtinut cu greu sa nu l injur iar de ma sa si de tot neamul lui pe javra ordinara traian basescu.
Random imageUltimele stiriApa Nova