2018-07-18 23:37


Ministrul de Interne, Carmen Dan, REACȚIE la atacul lui Kovesi

 |  14:24
Ministrul de Interne, Carmen Dan, REACȚIE la atacul lui Kovesi

Procurorul şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat, luni, că instituţia se confruntă cu o problemă în ceea ce priveşte resursa umană, în special ofiţerii de poliţie, pentru care susţine că a discutat cu ministrul Carmen Dan, însă până în acest moment nu au fost prelungite detaşările.

„Da, și azi dimineață am avut o discuție cu dna procuror șef în care i-am prezentat care este motivul și din ce considerente ministrul de Interne nu a mai semnat pentru detașarea unor polițiști la niciun fel de parchet. Nu este o abordare numai în ceea ce privește instituția pe care dânsa o reprezintă.

În prezent, la DNA avem detașați 245 de polițiști. Amintesc că este o HG prin care în responsabilitatea MAI era și detașarea către mai multe structuri a unui număr de 40 de polițiști. (...) Eu cred că este foarte clar că noi suntem peste angajamentul asumat, dat fiind faptul că în acest moment sunt detașați 245 de polițiști care lucrează și sprijină această instituție.

Acum, unii caută justificări și rezolvări la alții, noi căutam să ne rezolvăm problemele la noi în instituție. Asta a fost discuția”, a spus Carmen Dan, într-o intervenție la Antena 3.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-09-25

TAGURI: carmen dan, ministru de interne, dna, kovesi, atac

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
25 Sep 2017

ROMANIA II DE RASUL LUMII ,TAMPITI DIN TELEORMAN BATJOCORESC O TARA INTREAGA.................
Random imageUltimele stiri

Apa Nova