2019-03-25 12:02


Ministrul Petre Daea, numire scandaloasă la vârful Agenției Domeniilor Statului

 |  15:04
Ministrul Petre Daea, numire scandaloasă la vârful Agenției Domeniilor Statului

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, a făcut în urmă cu ceva timp o mutare surprinzătoare la conducerea uneia dintre cele mai importante entități aflate sub tutela ministerului pe care-l păstorește.

Prin decizia ministrului Petre Daea, Cătălin Gheorghe Bologa, fost consilier general PC în perioada 2012-2016, a fost numit în funcția de director general la Agenția Domeniilor Statului (ADS). Ministerul Agriculturii a precizat, pentru PUTEREA, că “domnul Cătălin Gheorghe Bologa nu este numit definitiv în funcția de director general al Agenției Domeniilor Statului, ocupând această funcție prin detașare de la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale”. Numirea acestuia este însă una scandaloasă, știut fiind faptul că Gheorghe Cătălin Bologa a „aterizat” în 2012 la Ministerul Agriculturii, adus din rândul membrilor PC de către fostul ministru Daniel Constantin, acum lider al partidului Pro România. El a figurat initial pe postul de consilier al ministrului Daniel Constantin, fiind apoi uns de către acesta șef al Serviciului Anticorupție din MADR, postură din care a fost implicat, alături de cel de-al patrulea naș de cununie al său și alți câțiva funcționari ai ministerului, în mai multe scandaluri de corupție.

Încă și mai ciudat este faptul că, în CV-ul lui Cătălin Bologa, nu se face nicio mențiune până la vârsta de 28 de ani. De ce? Pentru că, până la acea vârstă Bologa a făcut parte dintr-o structură a unui serviciu de informații, de unde a fost dat afară pentru anumite inginerii financiare. De asemenea, în perioada când era omul de încredere a lui Daniel Constantin, iar Crin Antonescu era președinte interimar al României ca urmare a suspendării lui Băsescu, Bologa a vrut să devină șeful SPP, în locul lui Lucian Pahonțu, fiind susținut de însuși Dan „Felix” Voiculescu. Dar, Crin Antonescu n-a marșat la propunerea lui Voiculescu și, astfel, Bologa a rămas lângă Daniel Constantin la Ministerul Agriculturii. Trebuie precizat și că Bologa a absolvit, în 1987, Liceul Industrial Nr.1 din Sf. Gheorghe, la profilul mecanic, și abia în 2004 a fost licențiat în administrație publică la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-25

TAGURI: daea, bologa, ads, voiculescu, daniel constantin
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BORFASUL FELIX
25 Iul 2018

Este dovada ca felix puscariasul inca numeste oameni in structurile de conducere ale statului. Arma lui felix este latrina 3. Cine nu se supune il baga pe post iar slugile scarboase asteapta ca hienele sa il devoreze la ora de maxima audienta , atunci cand bosorogii inca nu dorm.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...