2019-01-22 00:13


Ministrul Anca Boagiu, interceptată de serviciile secrete

 |  07:23
Ministrul Anca Boagiu, interceptată  de serviciile secrete

Imaginea 1/1

Dezvăluiri incendiare în emisiunea Ora de foc la Realitatea TV! AncaBoagiu, ministru al Transporturilor şi membru PDL, a fost interceptată deserviciile secrete în dosarul UCM Reşiţa. În controversatul dosar apare oconvorbire telefonică dintre Anca Boagiu şi senatorul PDL Mircea Banias,transmite Realitatea.net.

Dezvăluiri incendiare în emisiunea Ora de Foc! Anca Boagiu, ministrulTransporturilor, a fost interceptată de serviciile secrete, în dosarul privindreturnarea ilegală de de 60 de milioane deeuro. În dosarul UCM Reşiţa apare stenograma unei convorbiri telefonice purtateîntre ministrul Trasporturilor şi senatorul PD-L Mircea Banias, acuzat acum defavorizarea infractorului. La Ora de Foc, senatorul a negat că aceastăconvorbire ar fi avut ca subiect scandalul returnării ilegale de TVA.

Anca Boagiu către Mircea Banias:"M-am săturat de mizeriile omului tău din port. El, şeful ANAF Constanţaşi cel cu feribotul sunt toţi înţeleşi... cretinii dracului".

DirectorulAdministraţiei Porturilor Maritime, Eugen Bogatu, a fost reţinut de procuroriiDNA, duminică seara, în dosarul rambursărilor ilegale de TVA. Bogatu esteacuzat de favorizarea infractorului. Acesta l-ar fi ajutat pe Said Baaklini săevite controalele portuare în cazul celor patru motoare de la UCM Reşiţa şii-ar fi cerut două milioane de lei pentru ca acestea să fie scoase urgent dinţară.

Directorul portului Constanţa,Ioan Bălan, a fost demis

Totodată,Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Anca Boagiu, a semnat joi ordinulprin care Ioan Bălan este eliberat din funcţia de director general al CompanieiNaţionale "Administraţia Portului Constanţa" şi de preşedinte alConsiliului de Administraţie al aceleiaşi companii. Decizia ministrului Boagiu vine caurmare a deficienţelor semnalate în activitatea managerială.

Senatorul PDL Mircea Banias,suspectat că ar fi intervenit pentru libanezul Baaklini

În dosarulprivind returnarea de TVA în valoare de 60 de milioane de euro cerută de omulde afaceri libanez Said Baaklini este cercetat şi senatorul PDL Mircea Banias.Senatorul PDL susţine că nu are nicio legătură cu dosarul rambursărilor ilegalede TVA.

"Numi-a cerut niciodată nimeni să intervin pentru Baaklini. Nici nu am auzitdespre existenţa lui. Nu-i cunosc pe cei doi directori de la Reşiţa", aspus Banias, la Realitatea TV.

Anchetavizează, de asemenea, mai mulţi directori de la Administraţia Porturilor dinConstanţa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-02-22
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...