2019-02-22 17:04


Mitropolia Moldovei şi Bucovinei i-a INTERZIS Episcopului de Huşi să mai slujească

 |  10:32
Mitropolia Moldovei şi Bucovinei i-a INTERZIS Episcopului de Huşi să mai slujească

Sinodul mitropolitan al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei îi interzice Episcopului de Huşi, Corneliu Bârlădeanu, filmat în ipostaze intime cu un elev de seminar care la acel moment ar fi fost minor, să nu mai slujească până la şedinţa Sfântului Sinod.

Potrivit unui comunicat transmis de Sinodul mitropolitan al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, vineri a avut loc Sinodul mitropolitan al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, la care au participat toţi membrii acestui for bisericesc.

”În cadrul acestei întruniri s-a discutat din nou situaţia creată în jurul acuzaţiilor aduse Episcopului Corneliu de Huşi, cu referire la presupuse abateri de natură morală. Ca rezultat al discuţiilor care au avut loc, ierarhii prezenţi au solicitat Episcopului Huşilor să nu mai slujească Sfânta Liturghie şi celelalte slujbe bisericeşti, până la proxima şedinţă a Sfântului Sinod când se va aborda acest subiect, urmând ca Părintele Episcop Corneliu să se supună acestei solicitări”, se arată în comunicat.

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române (BOR) se va întruni în zilele de 17 şi 18 august pentru a analiza măsurile care se impun în cazul Episcopului Huşilor, filmat în ipostaze compromiţătoare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-22
Citeste si:
Episcopul Hușilor este pe FĂRAȘ! Vezi în ce ipostaze COMPROMIȚĂTOARE a fost surprins și cine îl ȘANTAJA
Decizia MITROPOLIEI MOLDOVEI în scandalul sexual cu episcopul Hușilor

TAGURI: mitropolia moldovei si bucovinei, episcop de husi, filmat, ipostaze intime, minor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...