2017-01-18 04:03

DEZVALUIRI


Monica Macovei critică CSM

 |  18:55
Monica Macovei critică CSM

Eurodeputatul Monica Macovei critică respingerea de către CSM a propunerii ca Viorica Costiniu să nu mai judece dosarele venite de la DNA, dar şi a iniţiativei ce viza incompatibilitatea judecătorului în dosarele unui Parchet, dacă soţul sau o rudă până la gradul IV este cercetat de acel Parchet. "Urmează raportul Comisiei Europene, chestiunile de etică ale membrilor CSM şi integritatea sunt sub lupa Comisiei şi, de aceea, sunt datoare să spun aceste lucruri public. Factura de plată vine pentru toată ţara”, scrie Macovei pe blog.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-08-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

IOAN
02 Dec 2011

Da doamna Macovei, este b ine ce faceti! Nesimtirea este mare la judecatori si CSM doarme in Dumbrava minunata a Romaniei! Ult imul caz, cel cu decizia in procesul Basescu = Pat riciu, este si el o mostr a! Un judecator recunoast e ca nu a judecat daca Ba sescu a lovit copilul, da r spune negru pe alb ca a fost violenta fizica con form DEX 1998! Eu unul ma i vreau o Olanda care sa ne vada!
KAMAL
07 Noi 2012

Eu sunt sigura ca banii v or veni, dar fcreaie aste pta salariul si depune ca t poate.Este adevarat ca banii vor veni de la cei care-si chizuiesc cosul d emaine nu d ela cei cu b ani multi, deci vor veni pic cu pic, maine contul va creste

Adauga un comentariu

Random image