2018-05-24 22:25


Negulescu, procurorul lui Ghiță: ”KOVESI și LAZĂR niște zdrențe ordinare!”

 |  23:19
Negulescu, procurorul lui Ghiță: ”KOVESI și LAZĂR niște zdrențe ordinare!”

România TV a prezentat o nouă înregistrare telefonică în care celebrul procuror DNA Negulescu, cel care s-a ocupat de dosarele lui Sebastin Ghiță, vorbeşte cu soţia lui Vlad Constantinescu, omul acuzat de şantaj şi ultraj. Acesta ar fi implicat în mafia pădurilor. Mai mult, conform înregistrărilor Negulescu îl jigneşte grav pe procurorul general al României. Negulescu s-ar referi la Augustin Lazăr, susţine România TV.

NEGULESCU Eu am vrut să îl sprijin, să îşi dovedească nevinovăţia. Eu l-am întrebat de Văduvan din 2014. I-a dat sângele pe nas şi a început să plângă. Eu nu am forţat nota. Nu e normal să faci aşa ceva. Eu nu fac astfel de lucruri. Eu ce pot să fac?

SOŢIE El zicea până acum la fel. Că nu puteţi interveni.

NEGULESCU Făceam eu doamnă aşa ceva? Ce să îmi facă mie deputatul ăla sau Adi Mincu? Eu am încercat să îi împac pe Lucian cu Vlad. Atât. I-am spus şi lui că nu e bine să te cerţi. Să găseşti o cale de comunicare. Pentru ce să ţin eu partea? Ionuţ Bâlcea nu e uşă de biserică. Eu am încercat să mediez. Sunt un om care încerc să împac oamenii nu să îi dezbin. Nu sunt supărat pe el, dar îmi pare rău că poate gândi asemenea lucruri. Mă termină psihic.

SOŢIE Gândiţi-vă şi la el că e acolo pe neadevăr.

NEGULESCU Nu sunt supărat. Dacă eram supărat nu vă mai sunam în seara asta. E nemulţumit de ceea ce se întâmplă şi are dreptate. Mi se face carnea piele de găină pe mine. Eu nu am trântit în viaţa mea un dosar. Eu nu fac compromisuri în meserie. pe mine mă caută din 2012 Sebastian Ghiţă. Dacă mă aveau cu ceva la mână, mă băgau la puşcărie. I-am zis şi eu. Cum să spui aşa ceva? Ăla e om doamnă? Tu bei cafeaua cu un nenorocit, cu o Iudă care te-a trădat. O să îi dovedesc că nu a fost nicio înţelegere cu nimeni. Să înţelegeţi şi să aveţi convingerea că nu fac aşa ceva. I-am luat pe toţi deputaţii şi pe toţi senatorii şi îl salvam pe ăsta? Eu nu am culoare politică. O zdreanţă ordinară. Aia şi cu procurorul general, o altă zdreanţă ordinară. Un lucru de căcat. Ăla nu e ultraj.

SOŞIE Din casă au luat un laptop pe care se juca cel mic. Nişte stickuri. Câteva. Era ceva scăpat pe acolo. Erau deja văzute din dosarul celălalt. Au luat nişte chestii. Am râs un pic de ei. Nu le confiscaţi că vă faceţi de râs. Vă faceţi de căcat.

NEGULESCU I-au ridicat şi telefonul?

SOŢIE Nu! Telefonul e acasă. S-au mai uitat prin maşina lui.

NEGULESCU V-au demontat maşina?

SOŢIE Nu! Ei căutau camere de luat vederri. S-au uitat peste tot. Veniseră cu nişte informaţii. Mă aşteptam să îmi facă şi mie ceva pe ultraj. Am început să urlu şi să ţip. Nu sunteţi profesionişti. Aţi lăsat un om să agonizeze cu mâinile la spate. El era leşinat. Eu urlam să îmi dea drumul să îl ajut. Nişte nesimţiţi şi nişte nepregătiţi. Dacă nu erau prost pregitiţi sau neşcoliţi, au făcut-o intenţionat ca să îşi bată joc de noi.

NEGULESCU Eu am încercat să îl fac pe ofiţer să înţeleagă că nu e aşa. Să îi spuneţi să înţeleagă foarte clar. Dacă eram acolo, soluţionam dosarele cum trebuie. Aşa a fost să fie însă să plec în partea asta. Eu am rămas mască atunci când am aflat că s-au clasat dosarele. Eu dacă mă sesizez din oficiu, asta înseamnă că sunt de partea lui Vlad. Eu nu pot să mă sesizez. Ar spune lumea că îl sprijin pe el. Asta ar aştepta. Ăia vor să mă ardă pe mine şi eu mă autosesizez. Să se ducă la parchetul Înaltei Curţi şi să facă plângere asupra acelei procuroare. Eu i-am spus asta demult. Aia e o panaramă. I-a obligat să spună că eu i-am cercetat abuziv. pe asta a trimis dosarul la Parchetul general.

SOŢIE Acolo s-a constatat că nu aţi cercetat pe nimeni abuziv.

NEGULESCU Eu cred că a dat soluţiile alea pe bani. Ori aşa, ori ala. Eu nu vorbesc cu nimeni ca să îl protejez pe Vlad şi pe dvs. Şi procurorul ăla e jegos. Nu poţi să îl laşi pe ăla să scrie ca să îl îngropi doar pe ăla.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-15

GALERIE MEDIA

Citeste si:
Negulescu, procurorul lui Ghiță: ”KOVESI și LAZĂR niște zdrențe ordinare!”
ÎNREGISTRARE incredibilă: Ce discuta un PROCUROR celebru cu soția unui arestat

TAGURI: procuror negulescu, kovesi, lazar, santaj, zdrente, ghita

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TROAHNA OLIAN
15 Feb 2017

Ce fauna ciudata populeaza justitia asta romaneasca nEGULESCU ASTA A NENOROCIT SUTE DE ROMANI FARA NICI UN REGRET ce otreapa de om ce caracter marsav si las Este mostenirea bolsevica a anilor 50 Visinescu enoiu craciun ficior si acum acest Negulescu Uncheselu basescu iohannis si cati dracu or ma fi
GIGI
15 Feb 2017

Probabil stie el ce stie de a facut acele afirmatii. Sunt curios cine il va intreba ce probe are in sustinerea acestor afirmatii?
PROBELE!
15 Feb 2017

se vad de la distanta !Nu se stie ca LAZAReste o zdreanta partinica la fel ca si keovesi plagiatoarea??Ce probe vrei !? Negulescu esteunealta in mainile unei justiti care face VANATOARE DE VRAJITOARE IN LOC SA FACA JUSTITIE acestia 3 sunt adepti ai politiei politice pe care o fac cu ravna si spor E i isi trag vlaga din inaintasii lor cei din anii 50 bolsevicii
Random imageUltimele stiriApa Nova