2019-01-18 07:37


NERVOS din cauza bugetului, Dragnea dezvăluie ce a vorbit Iohannis cu Grindeanu

 |  18:33
NERVOS din cauza bugetului, Dragnea dezvăluie ce a vorbit Iohannis cu Grindeanu

După ore de așteptare la Camera Deputaților, în speranța că va demara chiar vineri procedurile pentru adoptarea bugetului, liderul PSD, Liviu Dragnea s-a arătat nemulțumit de decizia președintelui Iohannis de a amâna până marți un aviz al CSAT.

”Guvernul Grindeanu a luat decizia corecta. Din pacate aceasta procedura este folosita incorect si neproductiv de Iohannis. Anul trecut bugetul a fost adoptat într-o zi, a doua zi a fost avizul CSAT. Nu a fost dorit acest lucru. Guvernul era pregătit să aștepte azi până la orice oră, noi la Parlament eram dispuși să stăm până târziu.

Nu am reușit să înțeleg termenul de azi până marți. Toți așteptăm până marți. Se mai întârzie trei patru zile. Așa s-a procedat și la alte legi, la legea salarizării, la legea celor 102 taxe: doar doar să se întârzie măsurile pentru români.

Nu e niciun risc în privința instituțiilor de securitate națională, 2% este prevăzut pentru apărare. Judecați și dumneavoastră. Fiecare cu noțiunea lui despre celeritate,

Domnul Grindeanu mi-a spus că a vorbit cu Iohannis, i-a spus că în alți ani avizul a venit după aprobarea bugetului. Răspunsul lui Iohannis a fost: Anul trecut a fost altceva” a spus Iohannis, într-o declarație, la Palatul Parlamentului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-27
Citeste si:
Grindeanu, NEMULȚUMIT de decizia lui Iohannis: votul final asupra bugetului se amână
ULTIMA ORĂ: Ședință CSAT pentru analiza bugetului
Decizia GUVERNULUI care îi va scoate din minţi pe ROMÂNI

TAGURI: camera deputatilor, guvern, dragnea, iohannis, grindeanu, buget, csat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ION
27 Ian 2017

e timpul sa dati cu johannis de pamant! SUNTETI SAU NU MAJORITATEA COVARSITOARE?! CAT MAI SUPORTATI AERELE ACESTUI TICALOS PENAL SUSTINUT DE SRVICII SI DE ANTI ROMANI? NU VEDETI CA EL CONTESTA TOT CE E SPRE BINELE POPORULUI ROMAN? GATA, AJUNGE ,JOS CU JIGODIA PENALA CU 6 CASE!!
Random imageUltimele stiri

loading...