2019-02-20 09:54


Niculae Bădălău PIERDE sprijinul PSD-ului local

 |  12:19
Niculae Bădălău PIERDE sprijinul PSD-ului local

Războiul din sânul PSD nu se reflectă numai la nivel central, ci și la nivel local, iar cel mai bun exemplu este cel al organizației Giurgiu-până nu demult, una din cele mai puternice din țară- acum sfâșiată de conflicte și intrigi interne.

După ce și-a declarat public susținerea față de demersul Ecaterinei Andronescu - demers ce vine la câteva luni după ce el însuși lansa înspațiul public o altă scrisoare, în numele organizației PSD Giurgiu - lui Bădălău i se reproșează de tot mai mulți membrii marcanți ai PSD Giurgiu -primari și parlamentari - că se folosește de numele PSD Giurgiu, fără ca organizația să cunoască, de fapt, acest lucru. Cu alte cuvinte, Bădălău vorbește în nume propriu, nicidecum al organizației PSD Giurgiu.

Cea mai puternică forță a partidului în teritoriu - primarii localităților din județ - este tot mai "pornită" împotriva acțiunilor lui Bădălău. Asta, în condițiile în care senatorul giurgiuvean iese public, în conferințe de presă, cu amenințări pe față la adresa unor primari care au îndrăznit să îi reproșeze tocmai faptul că își permite să vorbească în numele întregii organizații PSD. Iar cel mai recent exemplu este cel al primaruluiorașului Mihăilești, Mihai Dobre, despre care Bădălău a declarat -public și oficial - "Atât timp cât eu voi fi în partidul asta, Mihai Dobre nuva mai candida de la PSD! Eu cred că eu cu el (cu Mihai Dobre N.R.) nu putem fi în același partid. "

Iar cazul lui Mihai Dobre nu este singular, tot mai mulți primari din județ începând să se revolte față de aceste ieșiri ale lui Bădălău. De altfel, în ultima perioadă, Bădălău s-a întors de urgență din concediu și a ordonat un periplu prin primăriile din județ, periplu în care așa-zisul președinte oficial al PSD Giurgiu (pentru că toată lumea știe că președintele "de facto"este Bădălău) - însuși finul lui Bădălău, Marian Mina - bate din poartă în poartă la primari, cu un tabel pe care le cere să îl semneze, fără, însă, că aceștia să știe exact despre ce este vorba.

Unii spun că li s-a spus că ar fi vorba de convocarea alegerilor interne PSD în județ, altora, că ar fi tabele de susținere a lui Mina, alții știu că ar fi semnat pentru noul prefect... Pentru ce au semnat, însă, cu adevărat, puținii care au semnat, totuși - pentru că majoritatea primarilor nu au răspuns apelurilor disperate ale lui Bădălău și Mina, deși aceștia fac presiuni că edilii să se întoarcă urgent din concedii, pentru a le semna aceste tabele - nimeni nu știe.

Ce urmărește Bădălău și cu cine se războiește... e greu de spus. Pentru că el nu se "bate"cu Opoziția, nu spune nimc "de rău"despre PNL sau USR ciculmea - se războiește cu proprii săi colegi de partid și cu partenerii de guvernare. Este deja de notorietate declarația făcută de același Bădălăuîn urmă cu câteva luni, când spunea că "e din ce în ce mai greu să avem o administrare județeană și o guvernare împreună cu ALDE (...), partid încare s-au adunat toate tinichelele băsiste". Iar în urmă cu o săptămâna, același Bădălău lansa un nou atac - în conferință de presă - la președintele ALDE Giurgiu, Toma Petcu.

În acestre condiții, este tot mai greu de înțeles ce urmărește, de fapt, Niculae Bădălău, cel care, de fiecare dată, nu uită să afirme că este unul din cei mai vechi și fideli membri PSD? Atâta timp cât toate acțiunile și declarațiile sale arată clar că este în război și cu colegii săi de partid, și cu cei din alianța de guvernare, se pune întrebarea: ale cui interese le apară, de fapt? Că, cel puțîn la prima vedere, pe cele ale partidului... în niciun caz!

Cert este că vremurile bune, in care "tăia și spânzura" la Giurgiu și nimeni nu suflă o vorba, au trecut pentru Niculae Bădălău..


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-23

TAGURI: Niculae Badalau, sprijin psd, psd giurgiu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
23 Aug 2018

Mafia psd se mananca din interior unul pe altul. In curand isi vor da muie psd din interior.Lupta apriga pe ciolan. Multa muie si din diaspora pentru mafia psd-alde-udmr-minoritati.
HUO !
23 Aug 2018

La puscarie cu mascariciul asta !
ANONIM
23 Aug 2018

Niculae Bădălău nu PIERDE nimic. CASTIGA CEEA CE PIERDE Muie-PSD.....................
@BADALAU
24 Aug 2018

ALT LINGAU . CIND SIMTE CA SE SCUFUNDA COTABIA PSD , EL INCEARCA SA FACA OPOZITIE DIN INTERIOR . MUIE PSD , DE 3 ORI PE ZI .
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...