2019-01-20 19:20


Noi DETALII despre MASACRUL din Focșani: ”Poliția se face că nu vede”

 |  22:56
Noi DETALII despre MASACRUL din Focșani: ”Poliția se face că nu vede”

Patru oameni - tată, mamă, fiu şi unchi- au fost ucişi într-o încăierare violentă între două familii. Măcelul a avut loc într-un cartier din Focşani, după miezul nopţii. Oamenii s-au lovit cu topoare, furci şi cuţite, în timp ce martorii s-au închis în case de frică. Doi dintre suspecţi sunt şi la această oră de negăsit.

Au fost scene sângeroase. În liniştea nopţii, două tabere rivale şi-au făcut dreptate cu topoare, furci şi cuţite. Au lovit cu o cruzime rară pe oricine le-a ieşit în cale. 

Vecinii s-au baricadat în case. Afară, trei trupuri zăceau inerte pe stradă. Tată, fiu şi unchi. Mama era preluată de medici în stare critică. A rezistat doar până pe masa de operaţii.

A fost deznodământul cumplit al unei dispute mai vechi. Mărul discordiei - o fată care are un soţ, dar trebuia măritată cu alt bărbat.

Cele două familii îşi cereau bani pentru a decide soarta tinerei. La secţia de Poliţie, atacatorii şi-au recunoscut, cu nonşanalanţă, crimele. Au rănit chiar şi o femeie gravidă. 

Cele două clanuri sunt celebre pentru violenţa ieşită din comun. Unul dintre bărbaţii ucişi îşi schimbase numele ca să scape de mai multe condamnări pentru care le avea în străinătate. 

Vecinii se plâng că sunt terorizaţi şi că Poliţia se face că nu vede. 

În timp ce doi dintre suspecţi sunt căutaţi, alţi şase sunt audiaţi în aceste momente de către procurori. Cei 6 sunt susţinuţi de afară de către rudele lor care sunt şocate de ceea ce s-a întâmplat azi-noapte în Focşani. 

Atacatorii ar putea plăti cu ani grei de închisoare pentru ororile comise. Autorităţile vorbesc despre cel mai sângeros atac care a avut loc în România în ultimii ani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-06-28

GALERIE MEDIA


TAGURI: masacru, focsani, politie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...