2019-01-23 22:13


Noi ÎNREGISTRĂRI uluitoare cu procurorul Negulescu: ”L-am ars pentru că m-a ÎNJURAT de mamă”

 |  23:12
Noi ÎNREGISTRĂRI uluitoare cu procurorul Negulescu: ”L-am ars pentru că m-a ÎNJURAT de mamă”

Noi înregistrări scandaloase cu procurorul Mircea Negulescu au fost prezentate la Antena 3. Vlad Cosma a arătat la „Sinteza zilei” cum șefii DNA Ploiești ar fi calculat prejudiciul pe baza unor declarații false.

Fostul deputat a făcut noi dezvăluiri și despre felul în care Negulescu proceda cu cei pe care îi obliga să facă denunțuri.

Potrivit lui Cosma, procurorii DNA ar fi avut cinci metode de măsluire a probelor: șantajul la constructori, plantare de probe, înțelegeri în arest, martori falși și prejudiciu inventat.

Vlad Cosma a prezentat metodele prin care a fost măsluit dosarul său.

1.Au forțat trei constructori să declare anumite minciuni despre fapte ce ma priveau, amenințându-i că altfel, îi vor ține în închisoare pe aceștia sau pe unii membrii din famiile lor.

2.Au plantat probe false pe un stick inexistent și au măsluit o pseudo-percheziție informatică prin încălcarea legilor din CPP

3.Martorii erau scoși din arest de către Negulescu fără avocați de față și instruiți cum să declare în fals lucruri nereale despre familia Cosma.

4.Martorii au fost obligați să dea declarații sub acoperire ca să poată să susțină minciuni.

5.Procurorii DNA Ploiești au inventat prejudiciul, cu toate că expertizele și raportul Curții de Conturi au spus că nu există niciun prejudiciu în cauză, și că toate lucrările au fost efectuate cu respectarea legilor în vigoare.

Cosma a vorbit la Antena 3 despre prejudicii inventate în dosarul lui și explică că aceștia vorbeau despre sume pe care nici ei nu le credeau.

„Dă-le dracului că nu am reținut treaba, dar nici eu nu le-am crezut...”, se arată pe înregistrarea cu Negulescu și Onea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-13

GALERIE MEDIA


TAGURI: inregistrari, procuror, dna, negulescu, vlad cosma, dna ploiesti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
14 Feb 2018

Vlad Cosma spune ca nu s-a prezentat la DNA pentru ca a plecat in vacanta: O sa merg saptamana viitoare.(...)///2-Romania a importat masiv si a exportat foarte putin in 2017. Datoria externa a depasit 90 de miliarde de euro(...)____-------_____parca asa a zis si porcul...saptamana viitoare, iar "saptamana viitoare" vom afla ca e crunt bolnav prin tara respectiva si -precum bica- nu poate sa vina in tara...pur si simplu bataie de joc la adresa legii, insa este facuta cu acordul si chiar ajutorul banditilor deghizati in magistrati... apoi chestia cu "trei constructori"(si toti de la rasarit!) care sunt aceia, ca daca i-ar sti antena 3 i-ar aduce cu loimo si fanfare, in studiou..."probe false pe un stick inexistent"...Apoi alti 3 martori mincinosi, poate fi, dar care sunt, chiar nu le stie numele si sa-i aduca antena 3 la interogatoriu? Iar despre "prejudiciu", intrebarea este cum a ajuns -din nou- Romania la o datorie de 90 miliarde, pentru ca se cam platise grosul , la cele vechi...Cine invarte banii cu lopata, nu politicienii care pleaca in vacante si cand sunt sub arest, etc. de unde au atatia bani sa plateasca cel putin cateva alte persoane sus-puse ca sa-i lase sa o intinda, basca cheltuielile vacantelor? fara nicio rautate, dar htii trebuie pusi la puscarie...
@ LEVST
14 Feb 2018

Nu ai som javra paduchioasa? Iar nu ti-ai luat medicatia!
LEVST.
14 Feb 2018

Hai siktir, excrement F S S M B S P S A mese! (adica Hai siktir, excrement fermentat si superamputzit , mai behaie si pe sub alte mese!) iar asta, pentru ca gunoiul respectiva nu merita nici macar spatiu virtual...
Random imageUltimele stiri

loading...