2018-12-15 22:47


NUCLEARA. Documentul exploziv prezentat de Robert Turcescu care detoneaza afacerea EADS!

 |  08:51
NUCLEARA. Documentul exploziv prezentat de Robert Turcescu care detoneaza afacerea EADS!

Robert Turcescu a publicat, pe blogul personal, un document exploziv care vorbeşte despre frauda EADS. În prima pagina a documentului, care este destinat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justitie, se discută despre deficienţele majore din cadrul Sistemului Integrat de Securizare a Frontierei (SISF), deficienţe puse în seama modului în care a înteles să-şi asume firma EADS implementarea acestui proiect.

„Firma EADS îşi canalizează interesul pentru derularea unor măsuri menite a-i spori profitul„, se arată in raport, prin acţiuni în defavoarea statului roman.

Documentul mai relevă faptul că persoane din conducerea consortiului EADS au încercat să introducă în cercul relaţional al preşedintelui României de la vremea respectivă, Traian Basescu, o persoană prin care intenţionau să obţina sprijin pentru proiectul privind securizarea frontierelor. Scopul final: influenţarea unei decizii CSAT, astfel încât programul privind securizarea frontierelor să fie urgentat.

Documentul prezentat de Robert Turcescu mai vorbeşte şi despre presiunile suplimentare exercitate asupra autorităţilor române care ar fi trebui să înţeleagă că dacă nu se respectă termenii contractuali impuşi de EADS, ţara noastră nu va ajunge niciodată în spaţiul Schengen.

Citiţi AICI continuarea şi documentul exploziv prezentat de Robert Turcescu!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-13

TAGURI: frauda, eads, robert, turcescu, publica, document, exploziv, deficienta, securizare, frontiera
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
13 Mai 2015

oricum afacerea EADS se lucreaza la DNA...astea sunt doar petarde de presa...."acoperitul-descoperit"TURCESCU este loial securistilor si dupa ce si-a pus cenusa in cap...face pe Trompeta
CROCODILE, 'LUCREAZA' DNA
13 Mai 2015

la EADS cum lucreaza la toate dosarele grele - fara catuse (arest preventiv) si neaparat cu lasare la vatra (sau vetre/domicilii ca astia au multe...), sub c-trol judiciar (sanchi!) - toate IN LIBERTATE fizica si de actiune (a afacerilor, ca si pana acum), inclusiv cu LIBERTATEA miscarii inauntru sau in afara tarii (vezi scarba aia de udm-st 'fugit' cand trebuie, si astalalt - exact LA FIX!).
CROCODILUL FLAMAND
13 Mai 2015

voi il luati drept "steaua polara" pe escrocul de Basescu?adica va orientati dupa el?MARE GRESEALA....pai uite un exemplu....firma "DESINTCO" a lui MIRCEA BASESCU....marele traficant de armament a fost facuta tocmai pentru spaga EADS....intamplator seamana si denumirea si tot ce vrei cu firma "ROMPREST" Detaco LLC din Statele Unite (55,24 %), 3I Group PLC din Marea Britanie (34,76%) şi CN Aeroportul Henri Coandă din România (10%)adica actionariatul ei...a lui Marian Magureanu si fugitivul Busca-walter JIDANII ASTIA INTOTDEAUNA JOACA LA MAI MULTE CAPETE...ASTA E MODUS OPERANDI
Random imageUltimele stiri


loading...