2019-05-19 20:05


Numire cu cântec la Ministerul Culturii

 |  12:07
Numire cu cântec la Ministerul Culturii

Premierul Vasilica Viorica Dăncilă a făcut recent o numire controversată la Ministerul Culturii. Directorul Direcției Juridice din Ministerul Agriculturii și Dezvoltări Rurale, Rela Nicoleta Ștefănescu, a fost detașată, cu caracter temporar, să exercite funcția de secretar general al Ministerului Culturii și Identității Naționale, condus de către actorul George Ivaşcu.

Numirea acesteia este surprinzătoare, întrucât Ștefănescu este un personaj controversat, care, în mandatul de premier al lui Dacian Cioloş a fost secretar de stat la Cancelaria Primului Ministru, iar, din noiembrie 2016, a fost impusă secretar general la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. 

În iunie 2012, fostul ministru al Agriculturii. Daniel Constantin, a acuzat-o pe Nicoleta Ștefănescu că ar fi trimis la Tribunalul București, ca probă în dosarul ICA (în care a fost condamnat Dan Voiculescu), o opinie elaborată de un contabil independent, fără acordul ministerului. Acest raport influența prejudiciul cercetat în dosarul ICA, în sensul diminuării sau anulării sale. Fostul premier Victor Ponta a afirmat atunci că acțiunile lui Ștefănescu ar fi fost orchestrate de Traian Băsescu și PDL, care "încearcă să facă o nouă înscenare Guvernului". Ponta nu a prezentat nicio dovadă în acest sens, însă a precizat că Ștefănescu a fost numită la Ministerul Agriculturii în 2005, în mandatul lui Gheorghe Flutur, unul dintre liderii PDL. Ștefănescu a mai exercitat în anul 2012 funcția de secretar general al Ministerului Agriculturii, cu caracter temporar. Ea a fost numită de către premierul de la aceea vreme, Mihai Răzvan Ungureanu. Ștefănescu a mai fost secretar general și în 2008, prin decizia premierului de atunci, Călin Popescu Tăriceanu. Mai trebuie precizat că Rela Ștefănescu trebuie să returneze către Ministerul Agriculturii circa 55.000 de lei că urmare a unor măsuri dispuse de Curtea de Conturi a României.   


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-02

TAGURI: stefanescu, dancila, ministerul culturii, ivascu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALLISON HOWARTS
02 Mar 2018

Bună ziua sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am luat soțul meu înapoi.Ia fost nebun când soțul meu mi-a lăsat pentru o altă femeie luna trecută Dar, când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce la profetul Okona un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum m-a părăsit soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com sau WhatsApp pe +2348069032895 De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca, (1) Dacă doriți ex-spate. (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta. (3) Vrei să fii promovat în biroul tău. (4) Vrei să vindeci bolile mortale (5) Dacă vreți un copil. (6) Vrei să fii bogat. (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna. (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară. (9) vrei o soție / soț
CA SA NU MORI PROST !
04 Mar 2018

La controlul curtii de conturi facut la Min. agriculturii , o buna parte din ANGAJATI , avem de dat inapoi banii care i-am luat ca procent pe fondurile europene .( de exemplu toti functionarii de la Reţeaua de Informaţii Contabile Agricole) Pentru ca uite asa a decis Curtea de conturi , sa dam banii inapoi pe 4 ani in urma . In loc sa li se opreasca celor ce au venit in control , ni se opresc noua . Tot ei au controlat acum 4 ani si au zis ca e bine. Deci , cei in situatia data , vom trebui sa returnam banii , simplu .
LILIAN NIKKY
15 Mar 2018

Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. DACĂ AȚI NEVOIE AJUTAȚI-VĂ, DOCTOR SAGURU CONTACT ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră. 1 LOVE SPELL 2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX 3 FRUCTE DE FEMEI 4 PROMOȚIE SPELL 5 SPELL DE PROTECȚIE 6 SPELL BUSINESS 7 SPELL GOOD JOB 8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.
Random imageUltimele stiri


STARBAG