2019-02-21 07:56


Numirea lui Grindeanu: un israelian vestit în lumea mondenă a ajuns secretar de stat

 |  16:22
Numirea lui Grindeanu: un israelian vestit în lumea mondenă a ajuns secretar de stat

Sorin Grindeanu a aprobat astăzi numirea unui afacerist israelian în funcţia de secretar de stat la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat. Acesta este mai cunoscut în lumea mondenă decât în afaceri.

Cererea de numire a lui Harry-Ilan Laufer la ministerul condus de Florin Jianu a fost deja aprobată de premierul Sorin Grindeanu. Ilan este cunoscut publicului de cancan pentru esacapadele sale amoroase și show-urile din cluburile de fițe din Capitală și de pe Litoral. Afaceristul israelian a fost cuplat cu creatoarea de modă Mihaela Diaconu, o apariție cunoscută în tabloide, după care a luat-o de nevastă pe Alina Crăciun, fosta soție a cântărețului George, consemnează B1TV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-18

TAGURI: israelian, afacerist, nuire, secretar de stat, monden
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PARALEL CU TOATE
18 Ian 2017

Vai de capul vostru de ps d-isti .Poate acum, zuza aia de nevasta-sa numai p lange la televizor ca nu- i da Jorje ,fostul sot, pensia alimentara.E posib il sa pui in functia de s ecretar de stat un asemen ea umblator prin baruri ? Ori trebuia sa multumeas ca obligatia lui Dragnea fata de evreul care s-a o cupat de campania sa?Huo hahalerelor.O sa va arate strada unde va e locul. r
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...