2019-02-23 02:49


Numiri de ULTIMĂ ORĂ făcute de premierul TUDOSE la vârful unor instituții. Cine sunt noii demnitari

 |  16:34
Numiri de ULTIMĂ ORĂ făcute de premierul TUDOSE la vârful unor instituții. Cine sunt noii demnitari

Leonid-Augustin Moisiu a fost numit în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP), printr-o decizie a premierului Mihai Tudose.

Șeful Guvernului a decis eliberarea lui Cristian Vasile Bitea din funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al ANFP.

Pe de altă parte, Doina Ișfănoni a fost desemnată în funcția de membru în Consiliul de conducere al Institutului Cultural Român, pentru un mandat de 4 ani, printr-o altă decizie a prim-ministrului.

Deciziile au fost publicate joi în Monitorul Oficial, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-13

TAGURI: numiri, tudose, anfp, institutul cultural, moisiu, isfanoni, bitea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


IA AMINTE NEA TUDOSE!
13 Iul 2017

NORVEGIA. Sistemul de taxare al Petrolului. Norvegienii îi taxează pe cei care le extrag petrolul cu 78%. România e Jefuită Noi îi taxăm cu 19.5% : 3,5% redevențe şi 16% impozitul pe profitul sifonat Nota Redacției Fluierul: Nu am luat întâmplător taxarea petrolului în Norvegia. Norvegia este cel mai mare producător de petrol din Europa (dacă excludem Rusia care are cele mai mari rezerve de petrol în Asia) Norvegia este cel mai mare producător de petrol din Europa (dacă excludem Rusia) și al 15-lea din lume cu o producție medie zilnică de 1.647.975 de barili pe zi (în 2016) Spre comparație, România e al 4 producător de petrol din Europa, după Norvegia, Marea Britanie și Danemarca și al 44 din lume cu o producție zilnică de 77.910 de barili pe zi (în 2016) - producție necontorizată de statul român deși petrolul ne aparține 100%.
NORVEGIENII îI TAXEAZă
13 Iul 2017

pe cei care le extrag petrolul cu 78%. România e Jefuită. Noi îi taxăm pe austrieci şi pe alții ca ei cu doar 19.5% : 3,5% redevențe şi 16% impozitul pe profitul sifonat Norvegia e o țară independentă. România e pur şi simplu furată de resursele ei naturale. România este o colonie mai exploatată decât țările africane, Mesaj către parlamentarii şi guvernanții acestei țări: Să vă fie rușine că jefuiți țara asta de 27 de ani prin legile pe care le faceți. Să vă fie rușine că votați în parlament legi şi măsuri prin care românii sunt jefuiți în mod barbar. Nu există înjurătură destul de puternică ca răspuns la mizeria, jaful şi hoția pe care le-ați instaurat prin lege. Practic prin fărădelegile pe care le-ați dat ați furat miliarde de euro anual de la gura românilor şi le-ați dat gratis austriecilor şi altora ca ei Ce oameni sunteți voi, mă, de ați putut şi puteți să faceți așa ceva ? Ce oameni sunteți voi, mă, de ați putut să dați legi prin care să jefuiți poporul român?
FLUIERUL.RO
13 Iul 2017

face încă o dată apel ca resursele României să fie exploatate de Statul Român. Au semnat deja 55.000 de mii de oameni pentru acest lucru. Să terminăm odată cu contractele de concesiune prin care dăm pe nimic străinilor resursele noastre naturale Aceasta e o inițiativă cu adevărat fundamentală pentru țara noastră. "Vreau să las moștenire copiilor mei această țară!" - . CENZURĂ TOTALĂ ÎN MASS MEDIA. Link direct catre petiție. Semnează și tu: https://petitieonline.net/petitie/44953153 , http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=1083219&title=norvegia-sistemul-de-taxare-al-petrolului-norvegienii-ii-taxeaza-pe-cei-care-le-extrag-petrolul-cu-78-romania-e-jefuita-noi-ii-taxam-cu-19-5-3-5-redevente-si-16-impozitul-pe-profitul-sifonat
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...