2018-12-13 08:30


Numiri de ULTIMĂ ORĂ în Guvernul Tudose. Cine sunt noii demnitari și ce funcții vor ocupa

 |  21:39
Numiri de ULTIMĂ ORĂ în Guvernul Tudose. Cine sunt noii demnitari și ce funcții vor ocupa

Mihaela-Virginia Toader a fost numită, prin decizia premierului Mihai Tudose, în funcţia de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE).

Toader a fost ministru delegat pentru Fondurile Europene în guvernul Grindeanu timp de o lună şi jumătate. De asemenea, Mihai-Iulian Vişan a fost desemnat secretar de stat în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), informează News.ro.

Mihaela-Virginia Toader a absolvit cursurile Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii ”Nicolae Titulescu” în 2002, iar în 2005 a absolvit Masterul ”Spaţiul Public European” din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative.

Din martie 2013 a ocupat funcţia de director al Direcţiei Generale de Analiză, Programare şi Evaluare din cadrul Ministerului Fondurilor Europene, pentru ca în ianuarie să intre în guvernul Grindeanu ca ministru delegat pentru Fondurile Europene. 

Toader a deţinut această funcţia doar până la finele lunii februarie când a fost înlocuită de către Rovana Plumb.

Mihai-Iulian Vişan, numit secretar de stat în MADR, este preşedintele Platformei Tehnologice ”Food for Life”, care reprezintă factorii implicaţi în sectorul alimentar şi industriile conexe acestuia. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-19

TAGURI: mihaela virginia toader, rovana plumb, tudose, mihai iulian visan, mdrapfe, madr, secretar de stat, ultima ora, numiri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
19 Iul 2017

De la rama ochelarilor, in sus, juri ca este Baphomet!
PREMIER
19 Iul 2017

Bai tudose nu mai vorbi la bautura ca te faci de ras.iar bati campii cu impozitul pe gospodarie care este neconstitutional si nefunctional si pune in pericol bugetul tarii ca nu va mai plati nici dracu impozitele si veti alerga dupa cai verzi pe pereti.lasa impozitele asa cum sunt ca sistemul functioneaza.mai ales ca exista unii bolnavi psihici prin ministerul de finante care rad de tine si de dragnea cu acest impozit sau cu impozitul pe venit.stii cat alearga anaf dupa cei care nu au oprite impozitele la sursa adica asa cum este acum cu majoritatea?veti lua praful dupa toba.
Random imageUltimele stiri


loading...