2018-09-24 19:22


O ANGAJATĂ a Direcţiei Impozite şi Taxe Locale a Sectorului 5, ACUZATĂ că ar fi şters amenzi din sistem

 |  16:01
O ANGAJATĂ a Direcţiei Impozite şi Taxe Locale a Sectorului 5, ACUZATĂ că ar fi şters amenzi din sistem

O angajată a Direcţiei Impozite şi Taxe Locale a Sectorului 5 este acuzată că ar fi şters amenzi din sistem. În acest dosar mai vast, poliţiştii şi procurorii au făcut, luni, 35 de percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Dâmboviţa şi Giurgiu la persoane suspectate de fraudă informatică. Prejudiciul produs este de 132.000 lei.

Procurorii DIICOT spun că respective angajată ar fi şters din sistem amenzile primite de zeci de persoane din sectorul respectiv sau le-a trecut pe numele unor persoane decedate, contra unor sume de bani, notează Mediafax.

"În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în perioada 2014-2015, la diferite intervale de timp dar în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, suspecta, inspector în cadrul Direcţiei Impozite şi Taxe Locale a Sectorului 5 Bucureşti, din cadrul Primăriei Sector 5 Bucureşti, a modificat date informatice din sistemul informatic aparţinând Direcţiei Impozite şi Taxe Locale a Sectorului 5 Bucureşti, cu privire la amenzile primite de câteva zeci de persoane domiciliate pe raza sectorului 5, în sensul că le-au fost şterse creanţele fără nicio bază legală sau respectivele creanţe au fost transferate pe numele unor persoane decedate, în schimbul unor sume de bani", arată DIICOT, într-un comunicat de presă.

De asemenea, un alt suspect a cerut şi primit bani, în perioada 2014-2015, de la diferite persoane, respectiv jumătate din contravaloarea amenzilor, sume de bani pe care i le-a dat angajatei Direcţiei Taxe şi Impozite Sector 5, astfel ca persoanele interesate să obţină certificate de neurmărire fiscală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-23

TAGURI: angajata, taxe impozite sector 5, amenzi sistem, sters. acuzata
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
23 Oct 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/35726152.https://petitieonline.net/petitie/45826153.Semnați,oameni buni!Capitala are nevoie de tronsonul Piața Iancului Pantelimon al magistralei 5!Bulevardul Basarabia are nevoie de modernizare!
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...