2019-05-22 18:11


O fostă JUDECĂTOARE a încercat să se SINUCIDĂ. Cine a salvat-o şi ce scrisese aceasta în BILETUL de ADIO

 |  17:01
O fostă JUDECĂTOARE a încercat să se SINUCIDĂ. Cine a salvat-o şi ce scrisese aceasta în BILETUL de ADIO

O fostă judecătoare din Piteşti a încercat să se sinucidă. Femeia a băut detartant şi şi-a tăiat şi venele. Din fericire pentru ea, soţul său a salvat-o la timp şi a alertat imediat autorităţile. Totul s-a întâmplat în localitatea Ştefăneşti.

Fosta judecătoare a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Piteşti, unde se află în momentul de faţă internată la secţia Terapie Intesivă.

”Noi am demarat o anchetă. Este un caz de tentativă de sinucidere. O femeie de 45 de ani. Se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Argeş, Florin Popa.

Surse judiciare au mai declarat pentru Mediafax că femeia a lăsat un bilet de adio în care însă nu-şi explica gestul, ci îşi exprima doar dragostea faţă de familie şi încrederea că soţul ei se va descura.

Fosta judecătoare are două fiice, iar soţul este executor judecătoresc.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-18

TAGURI: fosta judecatoare, pitesti, sinucidere, salvata, bilet de adio
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
18 Mar 2018

pai si cine este respectiva?cum o cheama
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
18 Mar 2018

uite ca au scris altii despre ea..........Cu o experienţă de peste 15 ani în magistratură, Gabriela Iordache a fost preşedintele Judecătoriei Piteşti timp de peste cinci luni, între 20 martie şi 1 septembrie 2014, anterior deţinând funcţia de vicepreşedinte timp de mai mulţi ani. În prezent, Gabriela Iordache este judecător la secţia penală a Judecătoriei Piteşti.
Random imageUltimele stiri


STARBAG