2019-02-24 01:30


O ziaristă foarte cunoscută și fetița ei de doi ani, AGRESATE în tren. Cine este INDIVIDUL

 |  10:31
O ziaristă foarte cunoscută și fetița ei de doi ani, AGRESATE în tren. Cine este INDIVIDUL

Roxana Voloseniuc, redactorul-sef al revistei Elle Romania, a trait ieri, in trenul care mergea pe ruta Bucuresti-Constanta, o spaima sora cu moartea, dupa ce un individ a gasit de cuviinta sa o agreseze verbal pentru simplul motiv ca a vrut sa se joace cu fetita ei de doi ani. Barbatul a fost rapid identificat in urma celor sapte mii de distribuiri pe care le-a avut postarea de pe Facebook a Roxanei. Acesta se numeste Geo Scripcariu si este ziarist la revista Dilema Veche.

„În această dimineață în trenul Intercity Constanța-București am fost victima unei agresiuni fără precedent. Călătoream la clasa I cu fetița mea de aproape doi ani, trenul arhiplin, se vânduseră bilete în picioare și mulți dintre acești oameni ocupaseră culoarele cu valize, genți... era cald iar noi ne tot mutam cu căruciorul ca să nu deranjam și mai mult. La un moment dat m-am gândit să îi diversific activitățile Anei și să ne apucăm de colorat. În spatele meu era un scaun liber care avea în față o măsuță, așa că m-am gândit să schimb locul.

Vă mutați așa peste tot?, îl aud pe individul din fața mea. Am nevoie de o măsuță ca să putem colora, îi răspund. Adică să cânți un cântecel, să-i spui o poezie, nu poți? Îmi cer scuze, dar nu am nevoie de sfaturi în momentul acesta, îi răspund eu, realmente șocată deja de lipsa de politețe, de felul de adresare… dar răul cel mai rău urma să vina…

Aaaaaa…. deci ești de-aia care crede că face un copil și e al ei???!!! Nuuuu... e al societății, nu al tău!!! Dar ce cauți singură, fără bărbat, în tren? Nu ai soț? Îi spun că e nepoliticos, iar el răspunde... Și tu ești nef****ă! Se întoarce către soția lui și îi spune: E de-aia care trântește bărbaților un copil și apoi pleacă!. O întreb dacă e mândră de soțul ei și îmi răspunde că da, că ea prețuiește educatia…!

O prietenă care călătorea cu noi în tren îmi spune că îi văzuse interacționând la casa de bilete, unde acest individ urla la sărmana soție cât îl țineau plamanii… deci trag concluzia că este clar victima unei violențe domestice cumplite. Monologul a durat infinit, atât cât călătoria, și căpăta diverse forme, de la jigniri repetate despre felul în care arăt, până la sfaturi despre ce trebuie să mănânce copilul, cand… despre cum e lumea în România, despre femeile care îndrăznesc să circule fără bărbați…  M-am implicat în multe acțiuni și am inițiat chiar campanii anti violență, anti violență domestică, discriminare etc… pentru că am auzit, am citit studii despre aceste fenomene, dar nu pentru că le-am trăit vreodată pe pielea mea. Azi am avut această neșansă. Deci, da, există printre noi astfel de monștri!”, a scris Roxana Voloseniuc pe contul sau de Facebook.

Întâmplarea este confirmată de mai multe persoane chiar pe pagina de Facebook a Roxanei Voloseniuc.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-04

Mai multe imagini:
O ziaristă foarte cunoscută și fetița ei de doi ani, AGRESATE în tren. Cine este INDIVIDUL
zoom

TAGURI: roxana voloseniuc, fetita, tren, agresata, geo scripcariu, dilema veche
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BABUIN
04 Iul 2017

Unde era cunoscuta aceasta jurnalista ???. Pe linia de centura a....jurnalismului ???
ALECU
04 Iul 2017

Babuin tată, nu cumva te cheamă Geo? :)))))
ALBINU
05 Iul 2017

Iaca-sa, nea alecule, trenul era arhiplin, da' roxi a gasit in loc liber si o masuta de pictat ... gaguinule !
TACHE
05 Iul 2017

" era cald iar noi ne tot mutam cu căruciorul ca să nu deranjam și mai mult." Ce sa mai comentezi?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...