2019-02-20 20:30


O adolescentă de 13 ani care a reclamat un viol a recunoscut că a făcut sex de bunăvoie

 |  17:18
O adolescentă de 13 ani care a reclamat un viol a recunoscut că a făcut sex de bunăvoie

Oadolescentă în vârstă de 13 ani din Arad care a reclamat, joi, că a fostviolată în toaleta unui mall din oraş, a recunoscut, în timpul audierilor de laPoliţie, că a întreţinut relaţii sexuale de bunăvoie cu doi bărbaţi, care suntcercetaţi penal pentru întreţinere de relaţii sexuale cu minori.

Purtătorulde cuvânt al Poliţiei Arad, Camelia Tuduce, a declarat, vineri,corespondentului Mediafax, că adolescenta a recunoscut că şi-a petrecut noapteade miercuri spre joi la un motel din municipiul Arad, unde a întreţinut relaţiisexuale cu doi prieteni, unul de 23 de ani, iar al doilea de 24 de ani.

Fataa declarat că miercuri seară a fost la film, la mall, cu cei doi prieteni, iarulterior nu a dorit să meargă acasă, astfel că a mers la un motel cu cei doi.

"Arecunsocut că a avut relaţii sexuale de bunăvoie cu cei doi. Pe corpul fetei,medicii legişti nu au găsit urme de violenţă", a declarat Tuduce.

Ceidoi bărbaţi au fost reţinuţi peste noapte în arest, iar vineri vor fiprezentaţi judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru întreţinerede relaţii sexuale cu minori.

Adolescentareclamase iniţial că a fost violată în toaleta din mall, iar ulterior asusţinut că a fost dusă cu maşina de trei tineri care au violat-o.

Conformprimei variante prezentate de tânără anchetatorilor, ea a ajuns la mallmiercuri seară, iar un bărbat ar fi sechestrat-o toată noaptea în toaletă şi arfi violat-o.

Potrivitsurselor citate, vizualizând imaginile surprinse de camerele video existente încentrul comercial, anchetatorii au stabilit că adolescenta a ajuns joidupă-amiază la mall, de unde a ieşit după o oră. Ea a fost surpinsă vorbind latelefon, însă din imagini nu reieşea că a fost agresată.

Pusăîn faţa probei video şi cu tatăl său de faţă, adolescenta şi-a schimbatdeclaraţiile şi a susţinut că miercuri seară îşi aştepta un prieten înapropiere de mall. Acesta ar fi luat-o cu un autoturism în care mai erau doibărbaţi, cu toţii având în jur de 25 de ani. Sursele citate au spus că tânărasusţine că cei trei au dus-o într-un loc de care nu-şi aminteşte şi că auviolat-o.

Adolescentade 13 ani a fost găsită, joi după-amiază, în stare de şoc, în toaleta unui malldin municipiul Arad, iar angajaţii centrului comercial au chemat Poliţiaîntrucât fata a susţinut că a fost violată.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-03-19
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...