2017-01-17 11:26

DEZVALUIRI


''O forţă malefică m-a îndemnat să mă culc cu fata mea''. Un dâmboviţean adventist a sunat la 112 pentru a se autodenunţa că a abuzat sexual de fiica sa timp de trei ani

 |  20:23
''O forţă malefică m-a îndemnat să mă culc cu fata mea''. Un dâmboviţean adventist a sunat la 112 pentru a se autodenunţa că a abuzat sexual de fiica sa timp de trei ani
Un bărbata fost internat la Secţia de Neuropsihiatrie a Spitalului Judeţean Dâmboviţadupă ce a spus că o forţă malefică l-a îndemnat să facă sex cu fiica sa timp detrei ani. Individul a şocat cu relatarea sa comunitatea adventistă din satulMija, comuna I.L. Caragiale. Fata a abandonat şcoala încă din anul 2008, când aplecat cu părinţii în Italia. Tânăra a fost supusă unui examen ginecologic, iarmedicii spun că nu se pot pronunţa dacă fata a întreţinut sau nu relaţiisexuale cu tatăl ei.

Vineri dimineaţă, la ora 10.57, unindivid care s-a recomandat a fi Sedan Ionescu, în vârstă de 37 de ani, dincomuna I.L. Caragiale, sat Mija, a sunat la 112 să se autodenunţe. El i-a spusoperatorului că timp de trei ani a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa. Iaracum, pentru că a aflat şi soţia, vrea să se sinucidă. Operatorul a reuşit să-lţină l-a telefon pe individ până a ajuns un echipaj de poliţie la domiciliullui. Aceştia l-au liniştit şi l-au dus la sediu pentru audieri. Ulterior,poliţiştii le-a adus la sediu şi pe soţia acestuia şi pe fiica lor.

Sex la muncă, în Italia

El le-a spus poliţiştilor că începândcu anul 2008, o forţă malefică l-a îndemnat să întreţină relaţii sexuale cufiica sa. În acel an, el, soţia şi cei trei copii au plecat în Italia la muncă.Chiar şi acolo spune că a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa. Fata le-apovestit poliţiştilor că într-o zi, când mama sa nu era acasă, iar cei doifraţi ai ei erau plecaţi, tatăl a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu elsub ameninţare. De atunci, de câte ori avea posibilitatea, Sedan îşi obligafata să se culce cu el. Joi seară fata a avut o discuţie cu mama sa, după cetatăl a ciupit-o de fund. Femeia a observat comportamentul soţului şi şi-a luatfata la întrebări. Cu greu a reuşit să afle de la ea ce se petrece. A doua zi,între cei doi soţi s-a declanşat un scandal pe această temă. Atunci bărbatuls-a autodenunţat.

Individul a şocat comunitateaadventistă. Fraţii întru-Dumnezeu spun că el era un om credincios, cu frică de celde Sus. A lucrat până în urmă cu două luni la o societate de salubrizare dinMoreni, judeţul Dâmboviţa.

Internat la psihiatrie

După audierea părţilor, procurorii audecis să-l prezinte magistraţilor pe Sedan Ionescu cu propunerea de arestarepreventivă pentru viol. Anchetatorii au făcut această încadrare juridică, şi nuincest, pentru că relaţiile sexuale au avut loc în urma unor constrângeri şi nude bună voie. Magistraţii Tribunalului Dâmboviţa au decis internareaindividului într-o clinică de neuropsihiatrie în vederea efectuării uneiexpertize psihiatrice care să stabilească dacă bărbatul are sau nudiscernământ. În funcţie de această expertiză, magistraţii vor decide dacă seimpune arestarea. Totodată, cei de la Protecţia Copilului spun că fata arenevoie urgentă de consiliere psihologică.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-09-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image