2018-09-26 04:05


O reţea de sportivi racolau băieţi minori pentru prostituţie

 |  19:14
O reţea de sportivi racolau băieţi minori pentru prostituţie

Trei sportivi legitimaţi la un club craiovean, practicanţi ai sporturilor de contact (box şi K1), sunt acuzaţi de procurorii DIICOT căau racolat şi transportat în Germaniasute de persoane, exclusiv de sex masculin, în scopul întreţinerii de relaţii sexuale, contra cost, precum şi în vederea realizării şi difuzării unor materiale pornografice.

 În locuinţele sportivilor Florin Boboc, Marian Corneliu Şerban şi Vasilică Begiu, dar şi în alte şapte locaţii au avut loc percheziţii. Cei trei sportivi sunt legitimaţi la clubul CSM Craiova. Vasilică Begiu este vicepreşedintele clubului de lupte „Respect Gym“, iar Marian Şerban este luptător şi antrenor la acelaşi club din Craiova. Florin Boboc luptă pentru clubul „Power Gym“, tot din Craiova. Boboc este multiplu campion naţional la lupte greco-romane, însă din 2010 s-a apucat şi de lupte K1. „Se estimează că numărul persoanelor racolate şi exploatate sexual este de peste 200, parte dintre acestea fiind minore.

În urma analizării tranzacţiilor financiare efectuate în perioada 2009 - 2011 de către învinuiţi, a rezultat faptul că beneficiul activităţii infracţionale a fost de aproximativ 150.000 USD“, conform DIICOT. Procurorii au stabilit că, în perioada 2009 - 2013, persoane din judeţul Dolj, împreună cu un cetăţean german, au racolat, transportat şi exploatat sexual în Germania, respectiv în Berlin şi localităţile limitrofe, mai multe persoane majore şi minore. Părinții copiilor care se prostituau în Germania habar nu aveau ce se întâmplă cu odraslele lor. Băieții, practicanți de kick-boxing, le spuneau accestora că pleacă la Berlin pentru a participa la diverse competiții. Neamțul care îi prelua pe băieți le asigura acestora cazarea și masa.

Cetățeanul german, care era de fapt capul rețelei de prostituție, își alegea băieții după pozele lor de pe Facebook, apoi îi anunța pe luptători. Aceștia le propuneau băieților târgul. Pentru o partidă de sex, neamțul îi plătea pe sportivii care acceptau să se culce cu diferiți clienţi din Germania cu 250 de euro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639874-04-06

TAGURI: luptatori_k1, craiova, diicot, prostitutie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...