2018-05-24 07:06


ODIOS! A fost REȚINUTĂ femeia care și-a UCIS trei bebeluși și i-a ascuns în podul unui bloc

 |  15:06
ODIOS! A fost REȚINUTĂ femeia care și-a UCIS trei bebeluși și i-a ascuns în podul unui bloc

Procurori ai Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au dispus, prin ordonanţa din data de 21 aprilie 2017, punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea inculpatei CRĂCIUN LINA MONICA, sub aspectul săvârșirii unei infracțiuni de omor și a două infracțiuni de omor calificat.

În cursul zilei de astăzi inculpata va fi prezentată judecătorului de drepturi și libertăți de la Tribunalului București cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

"În perioada 2012-2015, inculpata Crăciun Lina Monica a suprimat viaţa a trei copii nou-născuţi, pe care i-a născut la termen şi neasistată medical, după care a ascuns cadavrele nou-născuţilor în podul unui bloc dintr-o localitate din judeţul Bistriţa Năsăud", spun procurorii in referatul cu propunere de arestare preventivă.

Anchetatorii precizează că au dispus, vineri, punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea mamei celor trei bebeluşi, sub aspectul săvârşirii unei infracţiuni de omor şi a două infracţiuni de omor calificat.

Potrivit procurorilor, femeia va fi prezentată judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

"Cauza a fost iniţial constituită pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa Năsăud, iar prin ordoanţa din 19 aprilie 2017 a Procurorului General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a dispus preluarea dosarului în vederea efectuării urmăririi penale de către Secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie", mai arată anchetatorii, citati de News.ro.

Prim-procurorul adjunct al Parchetului Tribunalului Bistriţa-Năsăud, Angela Sîngeorzan, declara, la sfârşitul lunii martie, într-o conferinţă de presă, că în cazul cadavrelor celor trei bebeluşi găsite în podul unui bloc din Bistriţa-Bârgăului se fac cercetări pentru două infracţiuni, una de omor calificat în cazul primelor două cadavre găsite în 9 martie, şi una de omor, în cazul celui de-al treilea cadavru, găsit în 10 martie.

Primele două cadavre au fost găsite în 9 martie de o femeie care făcea curăţenie în podul blocului şi era însoţită de către fiul său în vârstă de 12 ani.

”Două cadavre aflate în stare avansată de descompunere se aflau lângă o grindă de lemn, unul fiind învelit în mai multe articole de îmbrăcăminte, iar celălalt într-un sac de rafie, învelit de asemenea în articole de îmbrăcăminte. Astfel, au fost sesizaţi lucrătorii de poliţie care la rândul lor au sesizat procurorul criminalist. Prin urmare, în ziua următoare s-a efectuat o cercetare la faţa locului, ocazie cu care s-a descoperit încă un cadavru al unui nou născut, aflat de asemenea într-un sac, învelit în articole de îmbrăcăminte”, mai spunea Sîngeorzan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-04-21
Citeste si:
Anchetă cu FINAL SFÂȘIETOR. Ce au descoperit legiștii despre trupurile BEBELUȘILOR găsite în pod

TAGURI: femeie, ucis, bebelusi, copii, pod, bistrita

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriApa Nova