2019-03-22 14:41


Orașul din România considerat «centru al TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE» de catre Poliţia germană

 |  18:43
Orașul din România considerat «centru al TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE» de catre Poliţia germană

Timişoara este un centru al traficului de fiinţe umane, a informat revista germană Welt am Sonntag, citând poliţia federală germană.

Potrivit unui comunicat transmis de autoritatea germană responsabilă cu gestionarea frontierelor, Timişoara are un “rol semnificativ” în activitatea organizaţiilor de traficanţi care pun în pericol viaţa persoanelor, acestea fiind transportate în camioane de diferite tonaje. Oraşul românesc are funcţia de “hot spot” (centru de colectare şi distribuţie) în activitatea reţelelor.

Poliţia confirmă astfel o analiză care susţinea că Timişoara este un centru al traficului de fiinţe umane, pe traseul balcanic. Conform reporterilor germani, în municipiu, oameni de diferite naţionalităţi sunt urcaţi în camioane cu care sunt apoi transportaţi în Ungaria şi alte ţări din Europa Centrală.

Jurnaliştii germani au aflat că traficanţii cer uneori chiar şi 5500 de euro pentru a transporta familii în Germania. „Afacerile” se fac de obicei în Turcia, citeaza businessmagazin.ro.

Welt am Sonntag a mai arătat că traficanții nu dau doi bani pe securitatea celor pe care îi transportă. Aceștia sunt ascunși după platforme false, fiind înghesuiți în spații de doar 40-50 de centimetri, oamenii fiind în pericol să se sufoce din lipsă de aer.

 

În tot acest timp, autoritățile române susțin că au sub control fenomenul migrației și prezintă cazuri în care au descoperit câte unul sau doi migranți ilegali pe teritoriul municipiului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-12

TAGURI: timisoara, trafic de fiinte umane, politie, romania
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
12 Mai 2018

Ce a ajuns ,,orasul liber de comunism" Doamne!! Primari hoti traficanti de case si infractori traficanti de persoane
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
12 Mai 2018

chestia cu migrantii catre Germania nu e "inventia" celor din Timisoara deoarece migratia se intampla cu ajutorul autoritatilor din Germania care-i primesc acolo...ati auzit de personajul Merkel?..Sa presupunem ca nimeni din Timisoara nu o sa se implice,atunci o sa se gaseasca altii din alte parti,atata timp cat cineva plateste asemenea sume ca sa mearga in Germania ilegal
ANONIM
13 Mai 2018

I au fugarit pe comunisti ca sa poata ei sa faca hotii sa se drogheze sa fure
CARPACIUL NU CARMACIUL
13 Mai 2018

In curând din Timisoara se va numii Carpacitsoara , unde se va traii in armonie si unde mândrii banateni de origine romana vor lua locul in corturile lăsate de patronii orasului . Primarul se va numii de catre bulibase din cei deja alesi in trecut , ca se stie cu hartiili si li face ghine , tranvaile vor fi ecologice prin înlocuirea cailor putere cu cai originali , in parcuri vor exista pirostii pentru prepararea hranei cumparate de la hiulutzmal ,etc .
ANONIM
13 Mai 2018

Primarul ala vopsit la cap negru se va vopsi si pe fata tot cu negru ca sa para de al lor desi chiar este de al lor Orasul se va numi,, PIRANDACHIOARA'' cea care gaceste cartali pentru ca am vazut multe asemenea specimene in ,,orasul liber'' cel mai accidentaly oras de pe fata pamantului Pentru ca este asa accidentaly oras ,primarii vor fi toti de dreapta ca sa poata pune in practica ideea de cel mai cosmopolit si mai tiganit oras de pe fatapamantului
ANONIM
13 Mai 2018

Am auzit ca si Sibiul se va numi HERMANSCHSTAD SIbiu este nume rusinos ca e romanesc si apoi cum sa se numeasca daca mai sunt 2 sasi in tot orasul dintre care unul si cel ma vasnic (mutalau) conduce Romania Casele si aici se dau la o alta categorie la fel ca cea tiganeasca Este vorba de nazistii care au fugit in germania Ei vor primi casele iar romanii prosti vor fi alungati din tara cum au mai fost alungati tot de seful tarii cand au fost scosi din locuinte ca sa fie retrocedate marelui SAF DE STAT am auzit ca si echipa de fotbal se numeste HERMANSTAD CA NUMELE ROMANESC NU ESTE CORESPUNZATOR
CAMILA RODELA
14 Mai 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...