2018-07-21 18:52


ORESTE și designerul Răzvan CIOBANU, printre vedetele AUDIATE într-un dosar de TRAFIC de DROGURI

 |  16:03
ORESTE și designerul Răzvan CIOBANU, printre vedetele AUDIATE într-un dosar de TRAFIC de DROGURI

Mai multe persoane cunoscute, printre care creatorul de modă Răzvan Ciobanu şi Oreste Teodorescu, sunt audiate la această oră la sediul DIICOT Ploieşti într-un dosar de trafic de droguri.

Percheziţii au avut loc în Prahova şi Bucureşti, scrie Mediafax. Conform sursei citate, vedetele ar fi fost aduse în calitate de martor, locuinţele acestora nefiind deocamdată percheziţionate.

La sediul DIICOT Ploieşti au fost aduse la audieri mai multe persoane cunoscute din showbiz. Răzvan Ciobanu, dar și Raluca Bădulescu, au fost văzuţi pe scările din faţa DIICOT Ploieşti, dar au refuzat să dea declaraţii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-12

TAGURI: oreste, razvan ciobanu, autiati, dosar trafic de droguri

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CATRE ORESTE ,OTREAPA DROGATA
12 Iul 2018

ai dat de dracul drogatule Iti faci veacul pe la postul ala al SRIului si improsti cu noroi in toate partile Nespalatule ,zici ca voi sunteti rasati curati educati Hai lasa ne jivina ordinara Iti ridici picioroangele alea jegoase pe mesele de la sriTV,pui de fascistoid nebun Siktir drogatule! mars! .
@CATRE ORESTE ,OTREAPA DROGATA
12 Iul 2018

MERGI LA PIHATRU .NU AI DISCERNAMAT . ESTI RETARD . NU AI MAI MULT DE 1,5 NEURONI. DIN CAUZA CELOR CA TINE ROMANIA ESTE ASTAZI O TARA DIN LUMEA A TREIA SAU TRIBALA . ASTA SE DATOREAZA FAPTULUI CA DECEBAL NU I-A LASAT PE CANIBALI SA-SI DESFASOARE ACTIVITATEA IN ZONA TA.
@CATRE ...
13 Iul 2018

MASINA DE SPALAT CREERE HAZNAUA 3 LUCREAZA DIN GREU . PARIEZ CA IN CURIND GUSE , BOGDAN , RIFAI , HOANDRA , VOR FI ACUZATI CA DETIN SI VIND DROGURI DE MARE RISC . NIMIC NOU IN REPUBLICA TELEORMANEANA .
ANONIM
13 Iul 2018

O singura persoana posteaza de 2 0ri si aceleasi bale scarboase Ma pis pe #
LONEA
13 Iul 2018

"amonitule", pisa-te pe tine de drogat cretin si … anonim ...
ANONIM
14 Iul 2018

Mapis pe voi dar direct in mecla ca sa si beti pisatul ,drogati scarbosi
Random imageUltimele stiri

Apa Nova