2017-01-20 22:12

DEZVALUIRI


Parteneriat Onţanu-PNL la pomeni electorale

 |  17:02
Parteneriat Onţanu-PNL la pomeni electorale

După ce a împărţit bucureştenilor 16 mii de porţii de fasole cu cârnaţi de 1 Decembrie, alături de Gabriel Oprea şi Traian Băsescu, primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, i-a îmbiat pe alegători, sâmbătă, 17 decembrie, cu pomana porcului.

“Imense ceaune, pline cu carne pregătită după tradiţia «pomenii porcului», pulpă de porc la proţap şi vin fiert din belşug - au fost numai câteva din atracţiile care i-au aşteptat pe bucureşteni  la Târgul de Crăciun organizat de primarul Neculai Onţanu în parcul din faţa Primăriei Sectorului 2”, se află scris pe site-ul Primăriei.

Imens este şi paradoxul politic legat de înfrăţirea viceprimarului PNL Nicoleta Cândea (foto) cu uneperistul Onţanu. Atacat din toate părţile de către USL, edilul de la sectorul 2 are în liberala Cândea un partener de nădejde aşa cum susţin surse din Primărie, care mai spun că aceasta nu a votat niciodată împotriva lui Onţanu şi nu l-a atacat în nici un fel.

Partidul condus de Antonescu, unde Nicoleta Cândea este membru de bază după cum se poate vedea pe CV-ul de pe site-ul Primăriei, nu pierde însă nici o ocazie pentru a critica pomenile electorale din bani publici ale lui Neculai Onţanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-02-18

TAGURI: nicoleta_candea, neculai_ontanu, parteneriat, pnl, primar, sector 2, pomeni, electoralComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CATALIN CAMPEANU
18 Dec 2011

candea e pe mana cu spagarul popescu de la pnl sector 2, impreuna l-au dat afara pe consilierul general Horia Scarlat,singurul capabil sa lupte cu ontanu si pdl Demisia popescu si candea!
FLORIN MELCIU
19 Dec 2011

candea, scarlat si cu mine am distrus pnl-ul..cum poate fi reprezentat un partid ca pnl-ul de un consilier general care voteaza pentru un PUZ care distruge spatiul verde din sectorul 2?!candea si cu mine votam "pentru"fiecare proiect al lui ontanu
SOCRATES
19 Dec 2011

ontanu? muncitor necalificat ajuns general in armata romina, asta pe timp de PACE ,ca nu a fost o zi prin vreo misiune militara!!! rusine domnu tradator!!! psd-ul te-a facut om si acum nu-ti mai vezi nasu!!!in fond...ontanu, oprea si analfabetul iordanescu- trei doamne si toti trei!!!
DENISA ADAMESCU
21 Dec 2011

POPESCU ESTE UN SPAGAR NENOROCIT UN TRASEIT POPITIC CU DOSARE PENALE

Adauga un comentariu

Random image