2019-01-22 02:17


Pe cine a dat afară Tudorel TOADER înainte să-şi dea DEMISIA

 |  12:34
Pe cine a dat afară Tudorel TOADER înainte să-şi dea DEMISIA

Cu doar o seară înainte să-şi dea demisia din funcţia de ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, a schimbat din funcţie un director.

Pe Anca Stoica, director la Direcţia afaceri europene şi drepturile omului, postul acesteia fiind preluat de Silvia Ileana Vişoiu, au declarat surse din sistem pentru Mediafax.

Silvia Ileana Vişoiu a deţinut, pe timpul guvernării Ponta, funcţia de secretar general al Ministerului Justiţiei, dar şi pe cea de secretar general al Ministerului Economiei. Soţul Ilenei Vişoiu este Ion Vişoiu, fost consilier personal al fostului ministrul de Externe, Titus Corlăţean.

Totodată, în urmă cu două săptămâni, a fost schimbat şi directorul Direcţiei avizare acte normative, Viorica Matei, în locul acesteia fiind delegată o altă persoană.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-06-15
Citeste si:
UPDATE. Tudorel TOADER îşi vede de treabă în continuare. Ministrul JUSTIŢIEI critică evaluarea PSD

TAGURI: tudorel toader, demisie, dat afara
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ELITELE SUNT SACRIFICATE
15 Iun 2017

RAZBOIUL DECLANSAT ACUM DE MAFIA POLITICA (PSD+ALDE ) PT UCIDEREA INTRE EI , TREBUIE SA SE EXITINDA SI SA CONTINUIE IN RO, IN CADRUL SISTEMULUI POLITIC, CU SPRIJINUL SOCIETATII CIVILE ELITISTE ORGANIZATE, PENTRU A CURATI SOCIETATEA ROMANEASCA POST COMUNISM CONTAMINATA DE ; MAFIOTI, DE EXCROCI, DE MASONI TRADATORI, DE BANDITI , DE DEMAGOGI, DE PATRIOTI TRADATORI , DE OAMENI DREPTI CU POFTE STRAMBE, ETC. TREBUIE ORGANIZATE URGENT ALEGERI ANTICIATE DAR NU CU SI PENTRU FOSTI PUPINCURISTI, DEMAGOGI SAU POLITRUCI DEVENITI VEDETE PUBLICE DUPA 1989.
VASILE
16 Iun 2017

Castiguri atractive! Povestea de Hollywood care iti aduce bani! Povestea de Hollywood care iti aduce bani! Incredibil! Bani cu un subiect de film! Hollywood: magie si splendoare! Dovedit si usor! Doar in timpul tau liber! Te ajutam sa reusesti si tu! Cariera de viitor! Totul este fara riscuri! Un film senzational si bani multi pentru tine!Solicita acum detalii la adresa de email: vasileiuliu@gmail.com
Random imageUltimele stiri

loading...