2018-11-18 03:46


Percheziţii la mai multe firme din Argeş şi Dâmboviţa, într-un dosar de înşelăciune

 |  08:24
Percheziţii la mai multe firme din Argeş şi Dâmboviţa, într-un dosar de înşelăciune

Mai multe percheziţii se desfăşoară, vineri dimineaţă, la domiciliile unor suspecţi şi la sediile unor societăţi comerciale din judeţele Argeş şi Dâmboviţa, într-un dosar care vizează comiterea infracţiunilor de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Dosarul este instrumentat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.

"Se efectuează, simultan, 13 percheziţii la locuinţe şi sedii de societăţi comerciale de pe raza judeţelor Argeş şi Dâmboviţa, fiind vizate şase persoane suspecte. În fapt, în perioada martie-iulie 2013, suspecţii, constituiţi într-un grup infracţional, ar fi înfiinţat mai multe societăţi comerciale, operatori pe bursa de transport şi ar fi indus în eroare mai mulţi furnizori de mărfuri prin preluarea unor comenzi de transport intern şi internaţional", se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

Potrivit anchetatorilor, după intrarea în posesia mărfurilor, suspecţii ar fi procedat la deturnarea acestora, depozitându-le în spaţii proprii, iar ulterior valorificându-le la preţuri subevaluate. Pentru realizarea întregii activităţi infracţionale, membrii grupării ar fi utilizat documente de identitate şi de transport falsificate, precum şi autovehicule cu numere de înmatriculare false.

Prejudiciul produs în urma activităţii infracţionale este estimat la aproximativ 2 milioane de lei.

La descinderile de vineri participă peste 100 de poliţişti din Argeş şi Dâmboviţa, sprijiniţi de jandarmi, transmite Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-19

TAGURI: perchezitii, arges, dambovita
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MD MECANIC BENZ 2003 SRL
28 Aug 2013

IN ATENTIA OAMENILOR DE AFACERI CARE COLABOREAZA CU ACESTE FIRME !!! SC MD MECANIC BENZ SC MD MECANIC DRIM SC MD MECANIC PARTS SC MD MECANIC DIVERS SC MD LODAVI AUTO SC MD AUTO SC MD CARGO TRANS SC MD MECANIC INSURANCE ASIST SRL ( TOTAL NEW QUALITY BROKER SRL –DIN 2012 ) SC XTREM-QUALITY INSURANCE BROKER DE ASIGURARE - S.R.L. BALTAT MARIAN DANIEL SI BURGHELIA VALERICA AU O EVAZIUNE FISCALA DE MILIOANE DE EURO,CREDITE LA BANCI ( CIFRE PE CARE NU LE POATE JUSTIFICA),CONTABILITATE DUBLA(FALSIFICA DOCUMENTE CONTABILE CHIAR SI LA ORC-PITESTI),ASIGURARI DUBIOASE . ACESTIA AU DOSARE PENALE IN CARE SUNT CERCETATI
Random imageUltimele stiri


loading...