2019-02-21 06:06


UPDATE. Petre ROMAN este AUDIAT acum în Dosarul Mineriadei

 |  09:52
UPDATE. Petre ROMAN este AUDIAT acum în Dosarul Mineriadei

Fostul premier Petre Roman a venit marţi dimineaţă la Parchetul instanţei supreme pentru ca procurorii militari să îi aducă la cunoştinţă că este inculpat în dosarul Mineriadei, pentru infracţiuni contra umanităţii, alături de mai multe persoane, printre care Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu şi Miron Cozma.

UPDATE 12.11 Fostul premier Petre Roman a declarat marţi, la ieşirea de la Parchetul instanţei supreme, că a menţinut în faţa procurorilor militari declaraţia dată anterior în dosarul Mineriadei, tot ce are de spus despre evenimentele din 13-15 iunie 1990 se regăseşte în acea declaraţie şi nu mai are nimic de adăugat. Întrebat cine se face vinovat de ce s-a întâmplat în 13-15 iunie 1990, Petre Roman a spus: Toate acestea se află în declaraţia dată anterior, nu am nimic de adăugat”. În dosarul Mineriadei, procurorii militari din Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au dispus, în 23 decembrie 2016,  punerea în mişcare a acţiunii penale, pentru infracţiuni contra umanităţii, faţă de Ion Iliescu, la data faptelor preşedinte al Consiliului Provizoriu de Uniune Naţională şi preşedinte al României, Petre Roman, fost premier, Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, Virgil Măgureanu, fost director al Serviciului Român de Informaţii, Nicolae Dumitru, fost prim-vicepreşedinte al Frontului Salvării Naţionale şi Mugurel Cristian Florescu, general în rezervă, fost adjunct al procurorului general al României şi şef al Direcţiei Procuraturilor Militare.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-17

TAGURI: petre roman dosarul mineriadei, audieri, inculpat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


UNDE-I URSU?
17 Ian 2017

DAR, SECĂTURA NUMITĂ UR SU DORU VIOREL, CARE SE D Ă ACUM ÎNGER, FACE SACI DE BANI ÎNȘELÎND OAME NII CA AVOCAT, DE CE NU E STE ”AUDIAIT”?
CROCODILUL FLAMAND
17 Ian 2017

S-A LUAT LA ANCHETA DOAR GRUPAREA POLITRUCILOR CAR E DADEAU ORDINE.......... .FARA EXECUTANTII DE ORDI NE DIN MAPN SERVICIILE DE CONTRAINFORMATII UNDE ER AU IZMENARUL SI ALTII.... ..........TERORISTII CU "INTERESUL NATIONAL" IN GURA.........
ANONIM
17 Ian 2017

PCR. = FSN. =PSD. = CRIME IMPOTRIVA UMANITATII
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...